Moj blog

24. april, 2018ZEMELJSKI ANGELI

Drage sestre in bratje, Zemeljski Angeli so med vami. To so ljudje iz mesa in krvi, ki nosijo v sebi posebno luč, posebno svetlobo; v sebi nosijo Ljubezen. Vsi tisti, ki poznate vsaj enega, imate ob sebi zaklad. Negujte ga!

Zemeljski Angeli so vsi tisti, ki so se spustili na zemljo, da bi prinesli s sabo mir in trajno spremenili svet. Orodja, ki jih uporabljajo pri svojem delu so molitev, prijaznost in ljubezen. Njihova glavna lastnost je notranja potreba, da pomagajo ljudem in da jih razsvetljujejo.

Sami so srečni, ko so srečni drugi okoli njih. Velikokrat jih poimenujemo kot »Prinašalci luči«. So nežni, skrbni in radodarni. Njihovo poslanstvo je zelo pomembno: hoditi po svetu z nasmehom in nuditi tolažbo vsem, ki jo potrebujejo.

Zemeljski Angeli so globoko povezani z Božanskim, so veliki vizionarji in nosijo v sebi močne intuitivne sposobnosti. Ne marajo konfliktov in kreganj, kar jih dela lahke žrtve manipulatorjev.
Zemeljski Angeli so kot žarki svetlobe z nebes, s sabo nosijo mir in spokojnost. Gre za dobrosrčne ljudi, ki so olikani in prijazni, predvsem pa z lahkoto dvigujejo zavest vseh okoli sebe. Njihova nežnost je edinstvena, tudi v najtežjih situacijah reagirajo z neverjetnim občutkom.

Kako lahko prepoznamo angela na zemlji? Njihove značilnosti so sledeče:

Njihova vizija življenja in ljubezni je izjemno nedolžna, za mnoge naivna.
So izjemno občutljivi.
So polni zaupanja in optimizma.
Čeprav imajo za sabo težke izkušnje, še vedno verjamejo v ljubezen in v medosebne odnose.
V sebi čutijo posebno poslanstvo.
V drugih vidijo vedno najboljše, tudi njihove skrite potenciale.
So prijazni in skrbni do drugih.
Želijo, da bi bili vsi srečni.
So žalostni, ko so drugi nesrečni.
Poštenost in iskrenost so zanje izjemnega pomena.
Ljudje radi izkoriščajo njihovo prijaznost.
Verjamejo v Dobro in Ljubezen.

To so samo nekatere značilnosti teh izjemnih posameznikov. Prav možno je, da poznate kakšnega Angela na Zemlji tudi vi. Pomagajte mu pri njegovem delu in dovolite si višati lastne vibracije ob njem. Poznati Angela na zemlji je privilegij.

Pošljite povezavo na ta blog vsem, za katere mislite, da bi lahko bili Zemeljski Angeli ter širite s tem Dobro in Ljubezen.


Vabim vas na predavanje in osebno angelsko svetovanje

5 KLJUČEV : Medosebni odnosi – kako do izpolnitve?

Za vse, ki iščete izpolnitev v medsebojnih odnosih, ki želite dojeti njihov smisel in namen, za vse, ki iščete vaš dušni plamen in za vse, ki želite razumeti ravnovesje med dajanjem in prejemanjem v medosebnih odnosih.

v soboto, 28. aprila 2018 ob 10.00 v Gorici

Predavanje bo trajala približno dve uri, nato bodo sledila moja osebna angelska svetovanja. Vse zainteresirane vabim, da se prijavite na sepetalka.angelov@gmail.com in si pravočasno rezervirate termin za svetovanje.

Rok za prijavo je 25.4.2018

12 komentarjev

  1. Zvezda pravi:

    Sem delila povezavo ❤
    Jaz verjamem v angele na zemlji in sem srečna, da jim tako lahko rečem.

  2. Tina pravi:

    Tudi jaz verjamem v angele in v angele na zemlji. Hvala za ta prelep blog, v katerem prepoznam vsaj po koščkih določene ljudi. Naj se širi dobro naprej preko molitve in ljubezni ❤

  3. Miha pravi:

    Draga Šepetalka angelov, v tem zapisu prepoznam enega posebnega zemeljskega angela – tebe.
    Verjeti v dobro je dar, poznati nekoga posebnega je privilegij.

  4. Pinka pravi:

    Lepo.
    Hvala ker si mi polepšala dan.
    Namaste ?

  5. Gaja pravi:

    Dodala bi še, da so ti angeli zelo skromni in da se največkrat ne zavedajo svojih potencialov. Da so izkoriščeni od drugih je tudi res.
    Odličen opis teh posebnih duš, ki so med nami ?

  6. Nataša pravi:

    Moja mama je angel na zemlji zame. Preterpela je eno življenje izgub in ohranila upanje. Ljudje so jo okradli, izigrali, pretentali in ona kot en nedolžen otrok jim še zmeraj daje in zaupa. Verjame v Dobro in je pri tem zelo dosledna. Je žalostna, ko so drugi nesrečni in srečna, ko vidi druge zadovoljne. Zanjo je vse dobro, za druge naredi najboljše. Draga moja mama, ta blog je zate ❤❤❤

  7. Damijan pravi:

    Miha. Se ti pridružujem v komentarju. Hvala Šepetalka

  8. Anita pravi:

    Upala sem, da Angel na zemlji ve, da je Angel. Vendar zal ni tako. Ima pa prelepe lastnosti: iskrenost, vecen nasmeh na obrazu, resnico podaja na popolnoma preprost nacin, razumljivo vsem, vecna skrb za bitja in zemljo, podleze spletnim manipulatorjem, v sebi nosi luc ljubezni, ki jo siri naprej, visoka empatija do vsega, prpravljen pomagati v vsakem trenutku.. Kdorkoli se najde v tem opisu, je Angel in ni sam, pa ceprav se mu na trenutke tako zdi.

  9. Anita pravi:

    Ps: Sepetalka, saj to si vendar ti:) Imam pa celo obcutek, da si se vec kot Zemeljski Angel..

  10. Hana pravi:

    Naša ljuba Šepetalka je preskromna, da bi priznala, kakšne vrste Angela je ❤
    K blogu in vsem komentarjem bi samo dodala, da večina Angelov na Zemlji ne ve, da so Angeli. To pa zato, ker Luč ne vidi Teme.
    En pozdrav vsem Angelom in angelskim dušam?

  11. Vesna pravi:

    Se strinjam s prejšnjimi komentarji, si angel med nami ?❤