Moj blog

13. april, 2018ŽIVETI ZARES Z ANGELI

Drage sestre in bratje, živeti zares z angeli pomeni bivati tukaj in sedaj. Pomeni znati prisluhniti sebi v morju zunanjih informacij, pomeni prepoznati sebe in pravo vrednost Življenja. Pomeni zares ŽIVETI in ne preživljati svojega življenja.

Veliko ljudi me sprašuje, kako vnesti pravo duhovnost v njihove prenatrpane dneve, kako najti čas za to, da poiščejo stik s sabo in s svojim Angelom Varuhom. Zdi se, da življenje okoli nas vsebuje premalo duhovnih vzpodbud, premalo časa je za to, da se zares zazremo vase. Ampak ali je to res? Ali bi se Angeli lahko s tem strinjali?

Prave razlike med ljudmi postavlja pravzaprav njihova duhovna drža, ki ni pogojena od časa, ki ga namenjamo duhovnosti. Ljudje, ki razumejo, da je duhovnost v vsakem pogledu sestavni del življenja, živijo drugače od tistih, ki se k njej zatekajo na podlagi svojih trenutnih razpoloženj. Oseba, ki živi svoje življenje z zavestjo o pomenu duhovnosti, je sposobna ločiti laž od resnice, je pogumna in se je sposobna soočiti z vsemi življenjskimi situacijami, ker razume mehanizme Univerzuma in ve, kdaj se lahko zaupa in sledi svojemu notranjemu glasu. A prave duhovne vzgoje so deležni v majhnem številu, okoli nas je preveč informacij, ponudb in premalo pravega učenja in razumevanja.

Zato vse tiste, ki mislijo, da nimajo časa zase, vabim, da nadaljujejo s svojim življenjem takšno kot je, a vendar da počnejo vse z drugačno zavestjo, z drugačno duhovno držo. Nikomur, ki misli, da nima časa ali celo financ, ne morem reči, da to ni res, zato jih raje povabim k temu, da začnejo svoje življenje -torej svoja vsakdanja opravila-opravljati z zavestjo o Dobrem, o Večnem in Smiselnem. Z zavestjo o Angelih in njihovi pomoči. Svoje obveznosti naj opravljajo najboljše kot lahko, naj jih opravljajo s Srcem in zavestjo o tukaj in sedaj. Če bodo sledili tem napotkom, se jim bo odprl skrit čas, ki ga bodo lahko nato uporabili zase in za to, kar mislijo, da je pravo duhovno poglabljanje. A dokler bodo le drveli iz opravka v opravek, iz skrbi v drugo skrb, bodo zabredli še globlje in dlje od sebe. Dokler bodo le nabirali izkušnje in lekcije ter se malo ali nič naučili od njih, bodo obstali v temi.

Ni vedno pomembno kaj zares počnemo, če že ne, kako to počnemo. Pomivanje tal lahko s pravo zavestjo o početju pripelje bližje do sebe kot branje knjige, katere pravega sporočila ne znamo izluščit ali udeležba delavnice ali tečaja, ki se ukvarja s pravo duhovnostjo, a ne v naših miselnih okvirih.

Zavestno živeti pomeni biti spreten pri upravljanju svojih misli. Ne glede na naravo opravila, ki ga opravljamo. Živeti in razmišljati na spreten način lahko postane tudi duhovna praksa, ki izboljša naše sposobnosti pri učenju, pri razvoju kreativnosti in zavedanju neskončnega potenciala, ki ga imamo za duhovno razsvetljenje.

Bodite spretni pri vsem, kar počnete. Ne dovolite, da kaprice in slabe navade vplivajo na vaše razpoloženje, na vaše misli ali dejanja. Dokler ste tu na Zemlji, se morate učiti vsega, kar je uporabno za vas. Naučite se živeti z nekim namenom, ki nosi v sebi določene vrednote in uporabljajte znanja in sposobnosti, ki jih imate. Ne dovolite si živeti pasivno z upanjem, a brez prepričanja, da bo vaše življenje nekega dne boljše. Ali celo, da boste s čarovniškim trikom doživeli duhovno razsvetljenje, ki vam bo pomagalo nato odmakniti težave iz vašega življenja.

Zapomnite si te tri resnice:
1. Vse, kar je vredno narediti, moramo narediti dobro.
2. Narediti dobro stvari, ki jih nam pomagajo v življenju, zagotavlja pravi življenjski uspeh.
3. Ko ne morete početi enkratnih in pomembnih stvari, se potrudite narediti vsakdanja opravila enkratno in edinstveno.

Angeli so z nami vsak dan, vsako uro in vsako minuto ne glede na to, kar počnemo. Zavestno jih moramo klicati k sebi in vse, kar čutimo, mislimo in delamo, moramo početi, kot bi bilo sveto. Tu se skrivajo vse skrivnosti življenja, tukaj in sedaj ter nikjer drugje.

Ko pridemo enkrat do točke, da smo sposobni živeti svoje življenje z zavestjo, o njem razmišljati kot o lekciji in ne o kazni, takrat ne obstajajo več skrivnosti. Obstaja le Razodetje Življenja.

Vsak ga lahko doseže. Tudi TI.


Vabim vas na predavanje in osebno angelsko svetovanje

5 KLJUČEV : Medosebni odnosi – kako do izpolnitve?

Za vse, ki iščete izpolnitev v medsebojnih odnosih, ki želite dojeti njihov smisel in namen, za vse, ki iščete vaš dušni plamen in za vse, ki želite razumeti ravnovesje med dajanjem in prejemanjem v medosebnih odnosih.

v soboto, 28. aprila 2018 ob 10.00 v Gorici

Predavanje bo trajala približno dve uri, nato bodo sledila moja osebna angelska svetovanja. Vse zainteresirane vabim, da se prijavite na sepetalka.angelov@gmail.com in si pravočasno rezervirate termin za svetovanje.

Rok za prijavo je 23.4.2018

8 komentarjev

  1. Ninchy pravi:

    HVALA,da si me spomnila na to, kar sem v zadnjem času malo pozabila…čudoviti in resničen blog…TUKAJ in SEDAJ, ŽIVETI ZAVESTNO in odprto SRCE…

  2. Miha pravi:

    Odlična vzpodbuda, da postanemo prisotni in cenimo svoje življenje. Misli, da kdor drvi iz ene obveznosti v drugo, počne to površno in ne more biti z mislimi tukaj in sedaj.
    Duhovna drža ne duhovno življenje … dost bolj pomemben je naš pravi odnos kot samo besede in misli.
    Bravo kot vedno ..

  3. Tina pravi:

    Kako si me pobožala po duši s današnjim blogom. Večkrat se smislim sebi, ko “opravljam nepomembne stvari”.
    Duhovnost je v človeku, kajne?

  4. Pinka pravi:

    Hvala za vse resnice, ki jih širiš ❤

  5. Deva pravi:

    Sem se prepoznala v tem blogu. Stalno hitim in lovim čas na koncu dneva pa obležim. Občutki krivde glodajo, da ne delam nič zase. Potem pa prideš ti kot aprilsko sonce posvetiš na moje zmotno gledanje. Hvala angel ❤

  6. Anita pravi:

    In spet se strinjam. Zanimivo, da znas pogledati skozi komercialno duhovnost in jo kot na pladnju ponuditi kot resnico. Izluscis ravno tisti “point” katerim se komercialna duhovnost le priblizuje kot nek odsev. Vcasih se mi zdi, da imam kot nekako sprane mozgane, vendar zopet, zivim le v skladu zgoraj napisanega. In res, razkrivajo se stvari, za katere bi vcasih lahko pomislila le v pravljici. Ampak popolnoma res, v sluzbi, doma, ob pomivanju tal se najde cas oz. je vecno z nami, ze samo nase delovanje, zavest o tem nan omogoca, da zivimo duhovno zivljenje in tako je duhovnost v vsakem trenutku z nami in ne potrebuje casa. Postane cas.

  7. Jana pravi:

    Se ne bi mogla bolj strinjati. Duhovnost je ali ni del človeka. Je ali ni del življa.

  8. Nikita pravi:

    Z veseljem iz tedna v teden premikam svoje miselne omekitve. Hvala za VSE ❤