Moj blog

10. april, 2018ANGELI SO MI POVEDALI

Drage sestre in bratje, angeli smo ob vas, da vas vodimo in osvetljujemo vašo pot. Velikokrat so naše podobe in upodobitve zlorabljene, a tako je bilo vedno. Vedno bodo na svetu ljudje, ki prinašajo svetlobo in tisti, ki prinašajo temo. Vedno bo možnost izbire.

Pred 25–imi leti sem začela teči v naravi. Bila sem sama, takrat ni tekel skoraj nihče. V naravi sem vedno znala najti svoj mir in s tekom sem sproščala napetost, ki je takrat bivala v meni. Bilo je del mene in prav nič ne ni motilo, da sem bila v svojem hobiju sama. Najljubše mi je bilo teči ob domači reki, vse tja do njenega izvira. Danes tega nisem več sposobna.

Danes teče skorajda vsak. Danes potrebuješ za tek posebne copate, posebne majice, ki vpijajo pot in ti obenem pustijo dihati. Per 25-imi leti sem tekala v adidaskah in bombažnih oblačilih. Kljub neprofesionalni opremi, nimam danes nobenih težav z gležnji, sklepi, koleni. Pomislite, kako nam mediji spreminjajo pogled na nekaj tako naravnega, kot je tek. In kako je danes to postalo modno, samo zato, ker prinaša dobiček. Za tek pred leti nismo potrebovali nič drugega kot športne copate, danes si moramo ob tem obvezno meriti vsaj srčni utrip in število pretečenih kilometrov. Pred leti je bilo telo tisto, ki je pokazalo, kaj smo naredili zase, to danes prepuščamo drugim oz. različni elektroniki. V nekaj letih se je popolnoma spremenil pogled na večino stvari, ki jih počnemo. Ste se vprašali zakaj je prišlo do tega ravno v zadnjih letih?

Podobno vidim angelski svet. Pred dvajsetimi leti se o tem skorajda ni govorilo, med nami je bilo malo posameznikov, ki so se poglabljali v ta svet. Danes izgleda, da vsak drugi kanalizira angelska sporočila in vsakemu tretjemu angeli sugerirajo, kaj početi v življenju. »Angeli so mi rekli naj …«. Zakaj tem istim osebam Angeli niso govorili in svetovali prej? Kaj so te osebe počele prej v življenju?

Sama v prvi vrsti trdim, da lahko vsak sliši in vidi Angele. A za tem mora biti neka pot. Neko učenje, odkrivanje, poglabljanje. Potrebna je neka izoblikovana, odgovorna oseba, človek, ki verjame do te mere, da jim resnično sledi. Slediti pa nikoli ne pomeni narediti tisto, kar nam je najlažje, najugodneje, najbolj profitno. Kolikokrat slišim odgovor: če bodo angeli želeli, se bo zgodilo … Ob tem vem, da oseba pred mano, ni razumela ničesar, še manj slišala angelov. Prisluhniti angelom ne pomeni narediti tisto, kar se mi v tistem trenutku zazdi oz. zljubi. Prisluhniti angelom pomeni, da se zazremo vase do te mere, da znamo nato prepoznati luč v sebi in v drugih. A to ni tisto, kar se prodaja, kajne?

Prodajajo se azurne nitke v drobni prozorni vrečki, kot simbol prisotnosti angelov. Prodajajo se okraski in energetski nakit, ki spominja na žrtvovanje hebrejskih kozlov. Ubijmo kozla, očistimo se grehov- kupimo v sebi prazne predmete, ker mi to da dober občutek. Gre za prikladna prepričanja, ki ustrezajo družbi, ki vzgaja lahko vodljive potrošnike. Ker je vse dobrodošlo, samo da se ni treba ukvarjati z resničnimi težavami. Da se ni treba soočiti s svojim življenjem, s sabo.

Pa ravno to je tisto, kar so mi resnično povedali Angeli.

Da moramo dati pravo vrednost pravim stvarem, pravim odnosom. Da se moramo truditi in vztrajati, pa čeprav smo v tem sami. Da moramo razmišljati o tem, kaj počnemo v življenju in kam nas to vodi. Da ne sledimo večini, ker nočemo ostati sami. Kajti ni bolj osamljenega človeka kot je sodobni človek, ki sledi vsem trendom. Da razmišljamo o tem, kaj smo naredili in kako bi lahko to izboljšali. Da živimo tukaj in sedaj in ne s telefonom v roki. Da smo sposobni čutiti neskončnost bivanja in prave lepote narave. Da se znamo obkrožati s pravimi ljudmi, da beremo navdihujoče in ne prazne besede, da prisluhnemo človeku, ki ima res kaj povedati in da se be pustimo zavesti prvemu, ki nam ponudi sladke obljube.

Da znamo prisluhniti bitju SVOJEGA srca in obenem čutiti, kje se konča naša svoboda.

Angeli so mi povedali, da to zmore vsak. Ni pa vsak tisti, ki si tega želi. Lažje je slediti množici, se prepuščati trenutnemu razpoloženju in se oblačiti v duhovno osebo s polnimi usti tega, kar so angeli rekli.

Angeli so kot bitje vašega srca. Lahko ga slišite le vi, če mu prisluhnete in nekdo, ki vas resnično Ljubi.


Vabim vas na predavanje in osebno angelsko svetovanje

5 KLJUČEV : Medosebni odnosi – kako do izpolnitve?

Za vse, ki iščete izpolnitev v medsebojnih odnosih, ki želite dojeti njihov smisel in namen, za vse, ki iščete vaš dušni plamen in za vse, ki želite razumeti ravnovesje med dajanjem in prejemanjem v medosebnih odnosih.

v soboto, 28. aprila 2018 ob 10.00 v Gorici

Predavanje bo trajala približno dve uri, nato bodo sledila moja osebna angelska svetovanja. Vse zainteresirane vabim, da se prijavite na sepetalka.angelov@gmail.com in si pravočasno rezervirate termin za svetovanje.

Rok za prijavo je 23.4.2018

10 komentarjev

  1. Pinka pravi:

    Hvala za še eno globoko spoznanje. Hvala ker daješ kot angeli.

  2. Eden pravi:

    Ne bi se mogla bolj strinjati z napisanim …
    Preveč je prodajanja in vsiljevanja na tem področju, ki je bilo nezanimivo dokler ni postalo ‘tržno’..

  3. Nina pravi:

    Zelo globoko napisano. Ni vse zlato, kar se sveti. Svet se je spremenil in mi smo mu sledili. Po vsem se vidi, kako malo smo razmišljali in nekritično sprejemali spremembe.
    Angeli nam govorijo preko srca -kako je to res! Angeli so ves čas okoli nas. Vsi jih bi lahko videli, če bi očistili svoje srce in um nepotrebnih navlak.

  4. Luna pravi:

    Kako si to lepo napisala. Angeli želijo od nas dost več kot smo si sami sposobni priznati. Glede prodaje pa si napisala vse … kje je tu slaba karma za tiste, ki zavestno izrabljajo druge z uporabo angelskih podob?
    Enkratno, hvala ❤

  5. Anemone pravi:

    So stvari, ki so neprecenljive kot duhovnost, ki jo deliš.
    HVALA ?

  6. Zvezda pravi:

    Mi polniš srce in dušo ko praviš da angele lahko čuti vsak. In imaš prav da si tega ne želi vsak. Veliko jih želijo videti angele da jim ti dajo moč. Malo je pa pripravljenih narediti kaj več kot kupiti obesek ali kipec.

  7. Gaja pravi:

    “Če bodo angeli želeli” je najbolj uporabljen stavek, ko nečesa v resnici nočeš oziroma se nočeš soočiti z neko situacijo.
    Imaš popolnoma prav, to nima veze ne z angeli ne z razumevanjem angelom.
    Hvala ker s svojimi mislimi dopolnjuješ moja spoznanja.

  8. Ketu pravi:

    Angeli so ti povedali resnico,hehe.

  9. Nika pravi:

    Hvala iz srca … zmeraj nekaj zame najdem v tem virtualnem svetu, kateri je bolj resničen od resnice.

  10. Vera pravi:

    Vedno globoka resnica, HVALA ❤