Moj blog

6. april, 2018ANGELSKA NAPOVED APRIL

Drage sestre in bratje, angelska napoved za mesec april je naš droben dar za vse duše, ki si želijo Ljubezni in osebne rasti. So drobni napotki za vse, ki želite živeti tukaj in sedaj, za vse, ki želijo voditi svoje življenje in ne samo slepo slediti trenutnim impulzom.

Prav z Veliko nočjo smo vstopili v nov mesec, ki nam simbolično prinaša prerojenje in mogoče sploh ne bi bilo slabo, če bi o tem času pred nami razmišljali kot o simbolnem času ponovnega rojstva. A ne pozabite, da če se želimo preroditi, moramo najprej umreti. V vseh religijah obstaja mit žrtvovanja pred ponovnim rojstvom. Veliko kristjanov ne ve, da Kristusova smrt pomeni smrt ega, še manj jih razume, da ko jih je Kristus vabil, da se odpovejo svojemu življenju, je govoril o egu. Če se želimo na novo preroditi, je nujno, da najprej razmislimo o svojem egu, o svojih potrebah, nagnjenjih in željah.

Prvi aprilski vikend pred nami nam prinaša veliko intenzivnih energij, kjer se bomo želeli povezati z našimi ideali in vsem, kar smatramo kot višje. Pri tem bomo lahko pokazali veliko strasti in paziti moramo, da ne postanemo agresivni do tistih, ki ne podpirajo naših idealov, naše poti, naših sanj. Pri določenih posameznikih, ki niso (dovolj) povezani s sabo, se bodo pojavili močni občutki frustracije in težave zaradi impulzivnosti. Bodimo potrpežljivi s sabo in postavimo na pravo mesto naše sanje v teh dneh.

Drugi teden v aprilu vabi, da se soočimo s stvarmi vezanimi na naše otroštvo in da odkrijemo skrivnosti, ki smo jih dolgo nosili v našem srcu. Ne gre za nekaj novega, temveč za nadaljevanje dela na sebi, ki smo ga začeli čas nazaj, a nato opustili. To je odličen čas za poglabljanje vase, za duhovnost, kreativnost. Ni pa primeren čas za pomembnejše pogovore, kajti resnica se bo na videz ves čas izmikala. Ljudje nizkih vibracij bodo v tem času iskali nove bege pred realnostjo, dobro bi bilo, da bi vsak pri sebi razmislil, kako sam beži pred svojim življenjem in tako stopil dalje od svojih odvisnosti in začel na novo. Spomin, da se odvisnosti ne skrivajo le v alkoholu in drogah, temveč tudi v internetu, pametnemu telefonu, igrah, televiziji, športu, seksualnost … čeprav je neka odvisnost družbeno sprejemljiva (ker je profitna), še ne pomeni, da ne gre za pravo odvisnost.

Tretji teden v aprilu bomo začeli z novo luno, ki bo odprla novo poglavje v našem življenju. To je izjemen čas za nove začetke, za to da postanemo avtentični in da prevzamemo v svoje roke vajeti življenja, ki nam na določenih mestih uhaja. Pa vendar bo treba ves ta čas paziti na lastni ego, kajti postati individuum, iskati pogumno sebe in svojo pot, nikakor be pomeni častiti svoje potrebe in impulze. Veliko ljudi govori in ponavlja misli določenih duhovnih oseb, a deluje čisto v nasprotju z izrečenimi besedami. Tudi tam se skriva ego.

A če uspemo razumeti energije, ki jih ta luna prinaša v naše življenje, se lahko resnično na novo prerodimo. To je čas novih začetkov, novih poti, novih strasti. Gre za izjemne energije, ki pa vseeno zahtevajo določeno mero ravnovesja, kajti ko iščemo sebe, naletimo vedno na druge. V ospredje lahko pride tema zrcaljenja sebe v drugih, a bolje kot to bo, če se bomo uspeli povezati z drugimi in jih razumeti, namesto zrcaliti nekaj, česar pri sebi ne moremo sprejeti. Tu se pokaže kako potrpežljivost lahko prinese v življenje več kot agresivno iskanje svojega »prav«. Ta čas poskusite vse eksplozivne energije usmeriti le v en cilj, tako boste dosegli veliko več, kot če jih boste razpršili na različna področja. Če boste uspeli te pomladanske energije usmeriti le v en kanal, boste odkrili številne skrivnosti in nove priložnosti.

Z rdečo barvo si obkrožite na vašem koledarju 19. april, kajti to bo najboljši dan, da pričnete nekaj novega. Ali se tiče dela ali medsebojnih odnosov ni važno, pomembno je le, da je vezano na rast in prihodnost.

Tudi predzadnji vikend v mesecu bo izjemno rodoviten za kreativne duše in vse, ki si želijo jasnejše komunikacije. To bo najboljši čas, da delimo vse dobro, kar imamo.

Zadnji teden v mesecu bomo bolj ali manj začutili potrebo po izoliranju pred svetom, kot bi bili utrujeni od njega. A namesto izoliranja, se moramo v tem času povezati z njim. V zadnjem vikendu bo zelo dobro, če pospravite svoje misli in obenem vaš dom. Oboje je povezano med sabo in to bo primeren čas, da se natančno lotimo tega segmenta našega življenja.

Mesec bomo zaključili s polno luno, ki nas vabi, da ohranimo močno željo, da razumemo bolje medsebojne odnose. V ospredje bo stopilo vprašanje, komu ali čemu služimo v odnosih. Služimo drugim ali sebi? Ali ljubimo kot služabniki in tako nas tudi tretirajo ali ljubimo kot nekdo, ki služi ljubezni? Se počutimo v zvezi kot služabnik ali nekdo, ki mu drugi služi? Ne zamudite priložnosti, ki vam jo prinaša ta polna luna, ki se popolnoma predaja medsebojnim odnosom in briše svoj ego s tem, ko ve, komu in čemu služi.

Mesec april nam prinaša resnično velike in prave priložnosti, da s pravilnim razumevanjem sebe in svojega življenja, začnemo znova in v svoje življenje prinesemo težko pričakovane želje. Vse vesolje stremi k temu, da nam uspe.


Vabim vas na predavanje in osebno angelsko svetovanje

5 KLJUČEV : Medosebni odnosi – kako do izpolnitve?

Za vse, ki iščete izpolnitev v medsebojnih odnosih, ki želite dojeti njihov smisel in namen, za vse, ki iščete vaš dušni plamen in za vse, ki želite razumeti ravnovesje med dajanjem in prejemanjem v medosebnih odnosih.

v soboto, 28. aprila 2018 ob 10.00 v Gorici

Predavanje bo trajala približno dve uri, nato bodo sledila moja osebna angelska svetovanja. Vse zainteresirane vabim, da se prijavite na sepetalka.angelov@gmail.com in si pravočasno rezervirate termin za svetovanje.

Rok za prijavo je 23.4.2018

 

12 komentarjev

  1. Miha pravi:

    Težko pričakovani blog!
    Napoved za mesec marec je bila odlična. Tretji teden v marcu sem se skregal s sestro ( po nepotrebi). Takrat si napisala naj bomo raje tiho … Zdaj si bom zacahnil na kolendar angelske ( in tvoje) napotke.
    Hvala za napoved, ki šteje.

  2. Nina pravi:

    Hvala, hvala, hvala za to prekrasno angelsko darilo!
    Tvoje napovedi so enkratne in tako kot Miha ugotavljam, da se neopazno izpolnejo.Hvala za tvoje enkratno delo.

  3. Mihaela pravi:

    To pa je en prekrasen april! Komaj čakam 19. imam že nekaj časa eno idejo ki jo želim spraviti ma dan.. hvala ❤

  4. Hana pravi:

    Tvoje napovedi so enkratne in resnično angelske. Včeš mi je ker znaš uravnoteženo vnesti duhovnost v vsakdanje življenje. So me spreleteli eni posebni metuljčki ko sem prebrala za 19. april ?

  5. Veronika pravi:

    Zelo cenim globino teh angelskih sporočil in napovedi. Kot ostali komentatorji pred mano tudi jag čutim nek poseben “ščegat” ki mi vsakič potrdi da mi duša pleše ko te berem.

  6. Sara pravi:

    Jeee, čaka me lep april ❤❤❤
    Hvala za napoved. Upam, da boš nadaljevala s temi napovedmi vsak mesec!

  7. Zvezda pravi:

    Namaste ?
    Naj se ti vse povrne ❤❤❤

  8. Vera pravi:

    Hvala, ker širiš čisto ljubezen.

  9. Eden pravi:

    Sem vesela da se mesečne napovedi nadaljujejo. Je nekaj kar navdihuje in daje zagona. Tvoje napovedi so posebne, iskrene in angelske. Prihaja čudovit čas in vse Vesolje stremi k temu, da se ponovno prerodimo.
    Naj še izrazim da mi je zelo pri srcu, ko vključite z angeli vero v napisane misli. Je vse na svojem mestu in tako mora tudi biti. Hvala iz srca.

  10. Nikita pravi:

    Hvala za ta angelska navodila.

  11. Angelika pravi:

    Prelepa napoved za angelski mesec april. Zahvala, ki prihaja s srca za te čudovite napotke in navdih.

  12. Jana pravi:

    Za ta vikend potrjujem da se je napoved izpolnila!Pomlad dela svoje ?