Moj blog

9. marec, 2018ANGELSKE KARTE

Drage sestre in bratje, angelske karte so orodje za razumevanje sebe in sedanjega trenutka. Kajti samo tukaj in sedaj se skrivajo odgovori na vsa vaša vprašanja. Samo tukaj in sedaj boste lahko spremenili svet.

Zadnje tedne sem čisto prevzeta nad Angelskimi kartami, nad Tarotom in vso simbologijo, ki jo zajemajo. Kajti simboli na njih niso le skrivnostna slika s pripisanim sporočilom. V njih je veliko več, če že ne vsa neizmerna zgodba človeštva in njegovega duhovne evolucije. Pri vlečenju kart se v resnici potapljamo v notranji svet arhetipov in kolektivnih spominov, odkrivamo v sebi skrita znanja in izostrujemo svojo intuicijo. Posvetovanje z angelskimi kartami je odličen način poglabljana vase, posebej pri posameznikih, ki potrebujejo neko fizično orodje, da se lažje zbližajo s sabo.

Vlečenje angelskih kart rada poimenujem Notranje popotovanje. Popotovanje v neznan, a edini pravi svet. Pomislite, vsaka pot se prične pri številki 0, ki je običajno med kartami poimenovana kot Norec, a meni je bližje, če mu rečem Sanjač. Kajti sanjač predstavlja osebo, ki ima sanje, želje in namen. Gre za osebo, ki eksperimentira v življenju brez strahu, kot lahko to počne večina le v sanjah. Pa vendar biti sanjač nas ne omejuje samo k sanjanju naše prihodnosti. Gre za pomembno sporočilo, da so enako kot sam človek, pomembne posameznikove sanje, njegov navdih. Cilj vsakega vlečenja kart je realizacija nekih idej, misli, vprašanj.

Vsaka karta posebej je kot zemljevid, s katerim prepoznamo pot proti sebi. Uporaba Angelskih kart postane na ta način angelsko pripovedovanje našega življenja. Igra postane naše prevozno sredstvo skozi simbole, barve in oblike, ki nas pripeljejo nazaj k naši najbolj intuitivni naravi. To pa se zgodi tako, da se zabriše vse, kar nas je oblikovalo v tem življenju; naše navade, vzgojo, saj jih na Novi Zemlji pravega dojemanja življenja, ne potrebujemo več.

Sedaj obstajajo številni kompleti, ki imajo že napisano dano sporočilo na vsaki karti posebej. Potem so najštevilčnejše tiste, ki imajo priloženo knjižico z razlagami. A najboljše delujemo, ko se popolnoma povežemo s svojim Angelom in preko njega interpretiramo dano sporočilo, torej da nam v naprej napisana interpretacija služi le kot osnova.

Pomembno je, da preden začnemo uporabljati katere koli karte, jih prej očistimo. Sama jih očistim najraje tako, da vsako posebej primem v roke in jo potresem z otroškim pudrom. To je tudi odličen način, da jih ohranimo trajne v času, v kolikor se veliko potimo v roke. Vsako karto morate vzeti v roke in si jo dodobra pogledati. Sprostiti se morate v tej meri, da jasno začutite njihov simbolni pomen. Nato jih morate hraniti na posebnem mestu, naj si bo to majhen angelski oltarček ali za nas poseben prostor. Ko jih vlečete, morate biti v popolnem miru, z nogami na tleh. Posebej bodite pozorni na karte, ki vam med mešanjem padejo iz rok ali štrlijo ven iz kupčka. Tam se skriva posebno angelsko vodstvo.

S kartami lahko napovedujemo velike dogodke v življenju ali druge notranje preobrate. Osebno vidim v njih bolj kot sredstvo za napovedovanje prihodnosti, orodje za razumevanje sedanjosti. In če so uporabljene z občutkom in spoštovanjem, postanejo hitro naše sredstvo do sebe, do našega pravega sveta.


Vse ljubitelje Angelov in iskalce njihovih sporočil vabim na magično delavnico
ANGELSKE KARTE
v nedeljo, 18. marca 2018, od 10-16h v Gorici.

Delavnica je namenjena iskanju sporočil, ki so skrita v nas in nenazadnje izdelavi osebnih angelskih kart. S pomočjo slikarja in umetnostnega terapevta, prof. Juana Ariasa Gonana ter naših vodnikov, bomo izdelali osebne Angelske karte, ki jih bomo lahko uporabljali vse življenje, tako za meditacije kot za lastno poglabljanje in iskanje odgovorov.

Delavnica ni namenjena samo umetniškim dušam, temveč vsem, ki nosijo v sebi potrebo, da dajo notranjim sporočilom fizično obliko.

Za prijavo in več informacij pišite na sepetalka.angelov@gmail.com

16 komentarjev

 1. Vita pravi:

  Zelo imam rada svoje karte. Vlečem jih vsak dan. Tako iščem odgovore na vsa vprašanja. Me zanima, kaj točno pomeni če pade med mešanjem neka karta ven z kupčka.
  Ko sem še metala tarok je bila ta karta zmeraj ena in ista : Norec 🙂
  Kaj to pomeni?
  Zelo zelo lep blog.

  • admin pravi:

   Draga Vita.
   Če pade karta ven iz šopa med mešanjem, si na tak način prejela sporočilo, ki ni vezano na tvoje vprašanje. Karto in pomen karte Norca sem interpretirala prav v zgornjem blogu 😊

 2. Tujka pravi:

  Navdihuješ kot vedno.
  Imam eno vprašanje. Tiste karte ki si jih objavila na fb so osnova kart, ki se jih bo delalo na delavnici al kako? Zelo so lepe, človek jih bi imel … 😍

  • admin pravi:

   Draga Tujka, hvala za tvoje vprašanje.
   Na delavnici Angelskih kart, bo vsak izdelal svoje karte. Ozadje bo v naprej pripravljeno, medtem ko bo sprednja stran stvar navdiha in kanalizacij.
   Juanove karte, ki so objavljenje na moji Fb strani, pa bodo služile kot navdih oz. bodo na voljo na delavnici ❤

 3. Kati pravi:

  Tvoje angelske karte so ČUDOVITE!!!

 4. Nina pravi:

  Hvala za uporabne napotke. Bom probala z otroškim pudrom, se mi potijo roke ❤
  Kje pa so objavljene tvoje karte?

 5. Zvezda pravi:

  Ni lepšega naključja kot angelsko naključje.
  Že nekaj časa nisem prijela v roke nobenih kart. Dostikrat me sporočilo prestraši. Danes pa vem, da je pravi dan.
  Hvala za vse nasvete ……

 6. Nives pravi:

  Vse zelo lepo. Karte so orodje duše.
  Hvala.

 7. Gaja pravi:

  Meni so angelske karte kot molitev. Mi dajo upanje, podporo, povezanost.
  Ta delavnica deluje zelo magično in lepo.

 8. Klara pravi:

  Vse je izjemno zanimivo!