Moj blog

6. marec, 2018ANGELSKA ŠTEVILA Z DRUGE PERSPEKTIVE

Drage sestre in bratje, angelska števila so poseben kanal, preko katerega prihajamo v stik z vami. A ne berite jih malomarno oziroma s premajhno zavestjo o tem, kar ste doživeli. Kajti tako boste najlažje izgubili posebno vodstvo, namenjeno samo vam.

Pred kratkim sem izvedla seminar o Angelskih številih, kjer sem učila prisotne branja Angelskih števil. Komurkoli so se že kdaj pričela pojavljati v življenju Angelska števila, je seveda takoj želel poznati njihov pomen. Na to temo je objavljenih ogromno knjig in spletnih strani, kjer je na splošno predstavljen pomen Angelskih števil. A kdorkoli si je želel spoznati resnično sporočilo, ki je namenjeno le njemu, ve, da so na ta način pridobljene informacije zelo široke in malo uporabne v praktičnem življenju.

Vse, kar piše o Angelskih številih, je napisano samo kot nek splošen namig v smeri, da se Angeli nahajajo okoli nas. Seveda so v začetku takšni namigi nujno potrebni – kot spoznavanje abecede pri branju. A ko si želimo lastne interpretacije, postane prebrano hitro zelo malo uporabno. Ne more za vsako osebo, ki se ji pojavlja število 1 ali 11 v nekem obdobju v življenja, veljati isto sporočilo kot vsem ostalim. Tu posplošujemo zadevo podobno kot zahodna popularna astrologija, ki je svoja sporočila in informacije združila v 12 skupin- 12 zodiakalnih znamenj. Ne bo za vse, ki so rojeni pod znamenjem rib, to srečen ali uspešen dan. Planeti ne delujejo na takšen način in niti Angelska števila ne.

Za pravilno razumevanje Angelskih števil je potrebno določeno znanje in poznavanja pomena števil, predvsem pa sebe ali osebe, ki se ji število pojavlja. Če sem rojena 23. v mesecu, bo število 23 pomenilo zame čisto nekaj drugega, kot za nekoga, ki je rojen 19. Že iz te perspektive se vidi, kako nesmiselno je posploševanje interpretacije Angelskih števil. Ko vidimo število vezano na naš datum rojstva, nam Angeli sporočajo nekaj v zvezi s smislom našega življenja in z našim poslanstvom. A za podrobnejšo interpretacijo moramo dodobra poznati tudi situacijo in naša čustva ter misli, ko smo Angelsko število videli. Prava in kvalitetna interpretacija Angelskih števil zahteva poglobitev vase. Če tega ne bi bilo potrebno, Angelskih števil ne bi videli, temveč bi prejeli jasna Angelska sporočila. A ker moramo narediti določene korake v smer proti sebi, ker dejansko še nismo sposobni sprejeti jasnega vodstva, se nam stalno pojavljajo določena števila. Z njimi nas Angeli AKTIVIRAJO. Preklicujejo našo pozornost.

V kitajski kulturi velja število 4 kot izredno nesrečno število, saj zveni njegovo ime zelo podobno besedi smrt. V naši kulturi ne moremo tega števila še zdaleč povezati s čemerkoli negativnim, kaj šele s smrtjo. V vsako interpretacijo Angelskih števil moramo vključiti tudi našo kulturo, tradicijo, … vzgojo in vse, v kar verjamemo.

Poglejmo sedaj, kaj je recimo napisala znana angelska avtorica o pomenu določenih angelskih števil:
111 — Pazi na svoje misli, misli samo o tem kar hočeš – nameravaš. Ne misli na to česar nočeš. Ta sekvenca števil je znak, da se odpirajo vrata nove priložnosti in da se tvoje misli manifestirajo v materijo z rekordno hitrostjo. 111 je kot svetloba bliskavice. Pomeni da je vesolje ravnokar ‘posnelo’ tvoje misli in jih začelo manifestirati. Si zadovoljen z mislim ki jih je vesolje zajelo? Če nisi, popravi svoje misli (zaprosi svoje angele za pomoč, če imaš težave pri kontroli svojih misli).
222 — Naše novo zasajene ideje začenjajo rasti v realnost. Nadaljujte z zalivanjem in negovanjem in kmalu bodo pririnile skozi zemljo, da boste lahko videli dokaz svoje manifestacije. Z drugimi besedami, ne odnehajte pet minut pred čudežem. Vaša manifestacija vam bo kmalu na dlani, zato nadaljujte z dobrim delovanjem! Nadaljujte z zadrževanjem pozitivnih misli, z afirmiranjem ter vizualiziranjem.

Ti dve interpretaciji govorita v drugi osebi, torej nas nagovarjata, pa vseeno sta izredno splošni: veljajo hkrati za vse ali pa za nikogar. Takšni opisi lahko pridejo prav, ko smo popolnoma odklopljeni od sebe, ko smo popolnoma ujeti v materialni svet in nam zbujajo radovednost, da zvemo kaj več o Angelskih sporočilih. A od tam dalje je treba začeti z lastnim iskanjem in nabiranju pravih informacij.

Prav tako kot smo si ljudje različni in ko prestajamo različne stopničke duhovne rasti, tako lahko neko število kaže na svojo duhovno ali materialno plat. Pri avtorjih kot je Virtuejeva je težava v tem, ker ni nikjer jasne opredelitve, kaj je dobro, kaj je slabo. Kaj so za Angele dobra dejanja? Kaj so za posameznike dobra dejanja? Je biti zelo strog pri vzgoji otrok dobro dejanje ali slabo? Kaj pa če imamo pred sabo otroka, ki potrebuje strogost, ker ga drugače zanaša v skrajnosti?

Kaj so pozitivne misli in afirmacije? So pozitivne misli, v katere smo verjeli pred desetimi leti, še vedno pozitivne za nas? Do vsega, kar počnemo in sprejemamo v življenje, je nujno potrebna neka kritična distanca. Samo tako bomo znali ločiti zrno od plevela.

Torej naslednjič, ko vidite neko Angelsko število, se najprej ustavite in zamislite nad tem, kje ste in kaj počnete. Ustavite se pri svojih čustvih in svojih trenutnih mislih. Pomislite na to, na kaj vas število spominja. Na človeka, na dogodek? Nato si vse zapišite in si te podatke pripišite vsakič, ko vidite to Angelsko število. Vse do takrat, ko lahko potegnete neko črto nad videnim številom. Je šlo za opozorilo ali potrditev?

Postanite aktivni ustvarjalci in bralci svojega življenja.


Vse ljubitelje Angelov in iskalce njihovih sporočil vabim na magično delavnico

                                                                    ANGELSKE KARTE

                                              v nedeljo, 18. marca 2018, od 10-16h v Gorici.

To je enkratna delavnica, kjer boste pod vodstvom akademskega slikarja in umetnostnega terapevta, Juana Ariasa Gonana ter mene, prišli do svojih lastnih angelskih kart.
V delavnici vas bom vodila preko meditacije ter vam tako pomagala kanalizirati sporočila, ki jih boste vnesli v te posebne in osebne karte. Ozadje kart je pripravil Juan, udeleženci pa bodo z njegovo pomočjo na njihovo prvo stran vnesli svoje sporočilo. Osnovne in prve tri karte, ki jih bomo pripravili bodo : Angel Sonca, Angel Lune in Angel Zvezde.
Poglobili se bomo v te simbole in iz njih izluščili vse informacije in navdihe, ki nam jih lahko prinesejo v življenje. Ustvarili bomo svoje lastno orodje za kanaliziranje angelskih sporočil.
Cilj delavnice je ustvariti osebne Angelske karte, ki bodo služile vedno, ko bomo iskali Angelski nasvet. V njih se bodo skrivala osebna in ne le splošna sporočila. Sevale bodo energije posameznika in oblikovane bodo čisto po njegovi podobi in potrebah. Gre za umetnino po podobi posameznikove duše. Osebne angelske karte so enkratna priložnost, da odkrijemo svoj ustvarjalen in kanalizacijski potencial.
Prijave so možne do vključno 15. marca 2018, število mest je omejeno.

Za prijavo in več informacij pišite na sepetalka.angelov@gmail.com

23 komentarjev

  1. Angel pravi:

    Waw, vedno me šokiraš s svojim razmišljanjem ker podiraš meje. Hvala. S tabo so Angelska števila res Angelska. Hvala.

  2. Jana pravi:

    Hvala za to močno in iskreno sporočilo.
    Hvala ker širiš svoje znanje.

  3. Sever pravi:

    Odlična učna lekcija je to!

    • admin pravi:

      Dragi Sever, vsak dan je lahko nova učna lekcija. Če vas pa tako zanimajo Angelska števila, povem veliko več na svojih seminarjih na to temo …

  4. Pinka pravi:

    Vsakič se mi zdi da je vedno več angelskih število okoli mene …

  5. Vita pravi:

    Zelo drzno, a s tem si pokazala kako globlje in dlje hodijo tvoja znanja ?

  6. Vera pravi:

    Zelo zanimivo in uporabno kot zmeraj.

  7. Kati pravi:

    povsod videvam datum rojstva. kako naj to razložim ? kako govorijo angeli o mojem poslanstvu? ne razumem najbolj

    • admin pravi:

      Draga Kati, poskusi se osredotočiti, ob kakšnih priložnostih in kje videvaš svoj datum rojstva, tam se skriva ključ interpretacije …

  8. Anita pravi:

    Ja, tudi meni se ta 111 in splosna razlaga veckrat ne zdi smiselna. Ker jih se vedno, vsakodnevno videvam, cutim le prisotnost visjih vibracij kot mantro “vse je v redu”, ce pa ni, pa vsak cas bo:) Zadostuje ze, da cutim prisotnost.

    • admin pravi:

      Draga Anita, zelo lepo, a ne pozabi, da če se neko število tako vztrajno ponavlja, nosi v sebi lahko tudi opozorilo. Če bi bilo res sporočilo le : Vse bo v redu – zakaj ga ne sprejmeš? Zakaj ne verjameš vanj? Kajti drugače ne bi bilo potrebe po njegovem stalnem ponavljanju. Ko enkrat dojamemo pomen Angelskega števila, smo sporočilo SPREJELI. Ni več potrebe po stalnem potrjevanju …
      Ali pa se mogoče v tem ponavljanju skriva kaj več?

  9. Anita pravi:

    Vrtim se v ponavljajocem krogu nesmiselnih skrbi, vendar sele ko vidim to stevilo, vidim da so nesmiselne:) Ce pa pomeni se kaj vec .. to je dobro vprasanje, saj se pojavljajo ze od nekdaj, se preden sploh sem dojela, da nekaj pomenijo oz to potrdila se s kaksnim drugim mnenjem. Zame so nekaj posebnega, nikakor nimajo kaksnega negativnega pridiha, ampak predvsem, da nadaljujem naprej po pravi poti. Mogoce le opozorilo: ups, malo si zavila s poti, obrni se v pravo smer.. in spet grem nsprej s tokom, po pravi poti .. Verjetno se bodo nehale pojavljati, ko bom venomer na pravi poti.. ja, za to bom pa rabila se malce vec “dviga”zavesti:)

    • admin pravi:

      Draga Anita, poskusi se bolj poglobiti v Angelska števila, ker je škoda, da sporočila “uhajajo” zaradi naših ozkih pogledov in majhnih pričakovanj. Naj bodo tvoja pričakovanja velika, takrat bodo tudi odgovori primerno “veliki” ?

      • Anita pravi:

        Zanimivo, ne upam si imeti prevelikih pricakovanj, kot da ne zelim s tem obremenjevati Angele:) Vsakic se ustrasim, da prevec hocem od njih in sem zadovoljna z kakrsnokoli pozornostjo, znamenjem, odgovorom.. Hmm.. to ni ravno v skladu z zakonom privlacnosti:) sem se vedno vzgojena krscansko, ceravno ze dalec od tega, a korenine je tezko izkoreniniti. Bom porocala o rezultatih, samo da predesifriram program:)

  10. Anita pravi:

    Ps: ob teh stevilksh zacutim, da so mojstri z mano in mi odpirajo vrata poti k visji zavesti. Ob njih se celo jaz pocutim del tega mojstrstva, pa ceravno ima malo sebicen, ego pridih:)

  11. Damijan pravi:

    Dober večer. kot 11. komentar, Hvala, vse ste že povedali, lepo vas je brat.