Moj blog

6. februar, 2018ZAKAJ VIDEVAMO ANGELSKA ŠTEVILA

Drage sestre in bratje, zakaj videvamo angelska števila je zelo pogosto vprašanje, ki si ga zastavljajo posamezniki, ki ne morejo več zatiskati oči pred dejstvom, da se jim odpira nov svet in da se njihove percepcije začele širiti. Angelska števila so zato, da vam višajo osebne frekvence. Dovolite nam, da delujemo preko njih.

Pogosto me ljudje sprašujejo, zakaj videvamo angelska števila. Seveda jih ob tem zanima tudi njihov pomen in moja interpretacija, pa vendar ni tako enostavno, kot bi si nekateri želeli, da je. Ne more vsako angelsko število nositi v sebi istega sporočila za vsakega, pa četudi bi bilo tako, bi bila sporočila zelo omejena in zelo površinska. Kar pa niso. Seveda moramo na začetku vedno poiskati osnovni pomen videnega števila, a kdor se ustavi na tej točki je kot nekdo, ki se je naučil abecedo, a ne zna brati.

Kajti takšen način sprejemanja in razumevanja angelskih števil je zelo materialen. Vidimo število, preberemo njegov pomen iz knjige ali neke spletne strani in se tam ustavimo. Pa vseeno je to velik korak od popolnega nezavedanja svojega notranjega sveta do prejemanja angelskih sporočil. Nekatera sporočila prenašajo tako vzpodbudo, druga tolažbo, tretja potrditev. A števila so veliko več, v sebi nosijo določene vibracije, ki resonirajo z našimi ali pa se izpodbijajo. Pomembno vlogo pri njihovi interpretaciji ima vsak posameznik in frekvence, ki jih nosi v sebi. A kot že rečeno, nekje moramo začeti.

Angeli skušajo vzpostaviti stik z nami na tisoče načinov, delajo vse, da bi ljudje lahko čutili njihovo prisotnost in razumeli odgovore na vse dvome, ki jih imajo. Tudi ko se ne obrnemo naravnost nanje, ko le pošljemo v Vesolje neko našo misel, pridejo k nam in nam svetujejo in pomagajo. Pogostokrat smo zelo zaprti za karkoli izven naših prepričanj in ne opazimo ničesar, pa vendar so vedno ob nas. Ptičja peresa, vonjave, znamenja … predvsem pa števila, številne sekvence, ki jih prejemamo kot odgovore na naša vprašanja. Zakaj nam angeli torej odgovarjajo ravno preko števil?

Odgovor je zelo enostaven, ko vzpostavijo angeli z nami enkrat to kodo sporočanja, postane le-ta zalo lahek instrument prebiranja in razumevanja njihovih osnovnih sporočil (ostajamo na površju). Vsako število je povezano s točno določenim simbolom, vsak lahko razume vsebino, ki mu je bila predana, če se le malo poglobi vanjo. Ljudje smo se skozi stoletja privadili na števila, jih uporabljali pri razlagi življenja, samo pomislite na simbologijo števil v pravljicah in legendah. Prav zaradi tega so angeli izbrali ta način, da vzpostavijo stik z nami.

Vse na zemlji je določeno z neko numerično frekvenco, če pomislite. Velik del našega življenja lahko razložimo preko števil : telefonske številke, hišne številke, številka ceste, avtoceste, številke, ki jih prejmemo v vseh državnih uradih, rojstne številke, …

Angeli so izbrali komunikacijo preko števil iz različnih razlogov, a ne pozabite, da je glavni ta, da vzpostavljajo ravnovesje v posamezniku ravno preko vibracije števil in njihovih sekvenc. Najprej spoznavamo osnovna števila in njihov pomen, šele na to se lahko poglobimo v njihovo interpretacijo in interpretacijo različnih sekvenc. Ko razlagamo in interpretiramo angelska števila, spreminjamo frekvence znotraj naših lastnih vibracij. Medtem ko se naši možgani in naša logika prilagaja energijam števil, se zgodi znotraj nas kot nekakšna iniciacija, ki nam omogoča, da se povzdignemo iz področja »človek/žival« in do področja »človek/luč«.

Interpretacija vsakega števila mora biti osebna. Številke in ljudje vibrirajo drug poleg drugega. Števila so bila na vsakem koraku našega razvoja naši tihi prijatelji. Števila na uri nam kažejo, kdaj oditi, kdaj se vrniti, kdaj se ustaviti in kdaj spati. Ko vidijo naše oči ta števila, se odpre v naših možganih nekakšna koda, ki odpira kanal do naše duše. A o tem bom pisala naslednjič. Ko vidite angelska števila, se morate radostiti, kajti angeli so ob nas in že delajo na tem, da nam odpirajo našo zavest.

Ko se nahajamo na nekem razpotju, ko ne vemo, kaj narediti, se nam pogosto začenja pojavljati neko določeno število. Opazimo jih na stavbi, na uri, na registrski številki, začnejo se nam pojavljati čisti povsod, ker jih moramo najprej OPAZITI. Takrat se zgodi prvi čudež, angeli so uspeli priklicati našo pozornost.

Vsi, ki imamo privilegij, da lahko jasno prejemamo angelska sporočila, moramo nekatera deliti in širiti, medtem ko ohraniti druga zase. Prav zato je bilo že veliko napisanega na temo angelskih števil: vsak, ki je prejel pomen sporočila, ki ga nosijo posamezna števila, jih je poskušal deliti z drugimi. Kako torej brati ta števila s pomočjo interpretacij drugih katalizatorjev in ne nas samih?

Na tej točki se jih moramo naučiti razumeti, kot bi se začeli učiti nek nov jezik. Razumeti moramo dano število, sekvence ali mojstrska števila. Obstaja ogromno različnih in tudi med seboj izključujočih interpretacij. Zato pri vsakem branju uporabite intuicijo in prisluhnite svojemu notranjemu glasu brez strahu. Lahko se osredotočite na pomen števil do 9 ter nato kombinirate interpretacije, lahko poiščete spisek razlag vseh števil … karkoli se odločite, vas moravaš notranji glas pripeljati do pravega odgovora. In če boste dvomili v svojo interpretacijo, prosite angele za potrditev oz. širšo sliko razumevanja.

Poskusite se najprej osredotočiti na osnovni pomen števil. Šele nato naredite naslednje korake. Tu je povezava na devet interpretacij, ki sem jih v preteklosti namenila devetim angelskim številom:

Angelsko število 1 , Angelsko število 2, Angelsko število 3,

Angelsko število 4, Angelsko število 5, Angelsko število 6,

Angelsko število 7, Angelsko število 8, Angelsko število 9


Drage sestre in bratje,

vse, ki vas zanimajo angelska števila, njihov pomen, interpretacijo in delovanje, vabim na

SEMINAR ANGELSKA ŠTEVILA

v nedeljo, 18. februarja 2018, 10.00 – 14.30
v prostore društva Lapis v Gorici.

Za prijavo in dodatne informacije mi lahko pišete na sepetalka.angelov@gmail.com
Število mest je omejeno, prijave so mogoče do srede, 14. februarja 2018.

23 komentarjev

  1. Vita pravi:

    Obožujem tvoje bloge na temo angelskih števil. Redno berem njihov pomen in redno naletim na dvome …

  2. Ketu pravi:

    Hvala za vabilo na zelo zanimivo konferenco.
    Zapisi v knjigi delujejo meni bolj kot kompas. Se zelo strinjam s tabo z vsem kar si spisala.
    Pričakujem nadaljevanje, ker je moja žeja po znanju angelskih števil velika.
    HvLa.

  3. Pinka pravi:

    Joj, kako lepo da si dodala linke na vse angelske številke!
    Vse sem že prebrala, a danes berem z drugačnimi očmi.
    Danes tudi drugače razimem angelska števila.
    Hvala za vse, kar deliš.

    • admin pravi:

      Hvala tebi, Pinka.
      Čas je vedno tisti, ki odpira oči, za nekatere je potreben en mesec, za druge eno leto. A važno je, da pridemo do cilja.

  4. Zvezda pravi:

    Meni pa se ob branju tega bliga odpira prav nov svet … višanje vibracij telesa preko števil? Delujejo kot koda?
    Prosim, če napišeš o tem kaj več.

    • admin pravi:

      Draga Zvezda, vse, kar obstaja, ima neko lastno vibracijo; od zvoka, do barv in predmetov. Poleg našega telesa, nosijo v sebi določene vibracije tudi števila, posebej tista angelska, ki se nam v življenju stalno pojavljajo.
      Komunikacija preko števil je komunikacija preko kod.

  5. Vesna pravi:

    Zahvaljujem se ti za za tvoj prelepi zapis in vse povezave, ki si jih nam pustila.
    Moj notranji glas tudi pravi, da ne morejo biti vse interpretacije dobre za vsakega. Je neka rdeča nit, ni pa vse eno in isto.
    Nestrpno pričakujem naslednji blog na to temo.

    • admin pravi:

      Draga Vesna, kot sem zapisala v blogu, moramo nekje začeti. Za ta prvi korak, si lahko pomagamo z interpretacijo števil, ki jih imamo, a če želimo dlje, se moramo vanje poglobiti na drugačen način.

  6. Nina pravi:

    Povsod jih videvam in sem tudi jaz prišla do točke ko se mi zdi, da ne razumem več ničesar.
    Sem si prebrala enega za drugim interpretacije števil, a jih vidim preveč in to me je že začelo motit.
    Kako lahko isti dan prejmem sporočilo, da sem na pravi poti potem pa da moram biti previdna? Kako vem, če gre zmeraj za angelsko sporočilo?

    • admin pravi:

      Draga Nina, tvoja zmeda pravi, da si prišla do točke, ko se moraš poglobiti v angelska števila, saj ti tuje interpretacije ne služijo več.
      Naj le namignem, da ni vsako število tudi angelsko število; da postane eno število angelsko, se nam mora ponavljati daljši čas … če si na pravi poti, zakaj ne bi bila kljub temu previdna?

  7. Sara pravi:

    Angelska števila videvamo zato da se zavedamo da ni slučajev. Ko znamo živeti v sedanjosti znamo tudi razbrati pravi pomen.

  8. Nives pravi:

    ? Hvala ❤

  9. Angelika pravi:

    V življenju ne verjamem v slučaje. Na facebboku sem zasledila povezavo na to stran in onemela. Že mesec razmišljam o številu, ki se mi pojavlja in me bega. Potem deliva iste misli. Ok osnovni pomen : A kaj pomeni zares zame? Ta misel ter ta prošnja sta me danes pripeljali na to stran.
    Če napišem, da sem navdušena je malo. V nekaj urah sem prebrala skoraj vse, kar si objavila. Čutim se obkrožena z angeli in veliko željo da postanejo bolj pomembni v mojem življenju.
    Z veseljem lakam na novo angelsko branje.

    • admin pravi:

      Draga Angelika, hvala za vaše misli. Veseli me, da vam je branje prebudilo željo po spremembi in da se temu prelepemu krogu bralcev in tistih, ki komentirajo, pridružujete še vi.

      • Angelika pravi:

        Hvala za ta vaš pozoren odgovor. Z veseljem se bom vračala na vašo stran in brala vaša angelska sporočila.

  10. Anita pravi:

    Draga Sepetalka, cestitam, tvojim sepetom uspeva!:) Vesela sem na sirjenje pravih energij:) Ah mene pa se vedno obletavajo stevila 11:) zgleda da ze id rojstva, saj sem rojena 11ega:)

    • admin pravi:

      Draga Anita, 18. februarja pripravljam seminar o Angelskih številih ❤, kjer lahko izveš in se naučiš prepoznati njihov pravi pomen, brez da ostaja del informacij na površju.

  11. Anita pravi:

    Pa se zavedas, da je 18.2. = 1+8+2=11. Letnica 2018 pa samo malo obrnjeno 2+1+8 = 11 🙂 Kar tako malo za salo, malo pa zares:) Pravi dan za dviganje zavesti o stevilih..Je pa res, da mora biti ze tako visoko, da se v tem ne zgubi, ker potem lahko vidimo le se znake, stevila.. vmes pa nas malo odpelje:)