Moj blog

9. januar, 2018ANGELI IN OSEBNI DAROVI

Drage sestre in bratje, tu smo, da vam pomagamo odkriti vaše darove. Vsak vaš dar je odgovornost, je pot, je vaša usoda. Zavestno sprejmite vsak svoj dar in razvijajte ga do svojega zadnjega dne.

Vsi smo sposobni videti, slišati in začutiti subtilne angelske energije, čeprav se velikokrat tega ne zavedamo. V resnici je vse, kar moramo narediti, le prevzeti zavest o svojih darovih in jih pričeti uporabljati.

Obstajajo enostavne, a učinkovite tehnike, ki nas spodbujajo k temu, da razvijemo naše nadčutne sposobnosti in nas povzdignejo s sveta, kjer uporabljamo le osnovnih pet čutov. Ko sem prvič slišala angelske glasove, sem mislila, da je vse to plod moje domišljije oz. bolezni, a prav s pomočjo teh glasov, njihovih nasvetov in njihovega vodstva, sem lahko do danes razvila svoje darove, svoje višje čute. Tako lahko na tem mestu z vami delim svoja spoznanja, ki sem jih nabrala na svoji poti.

Vsak izmed nas ima številne nadčutne sposobnosti, med njimi so najbolj znane jasnovidnost, jasnoslišnost in jasnočutnost. Jasnovidnost pomeni sposobnost videnja subtilnih energij s pomočjo svojega tretjega očesa. Jasnoslušnost je sposobnost slišanja znotraj ali zunaj sebe sporočila, ki nam jih pošiljajo angeli. Jasnočutnost nam omogoča preko svojega telesa čutiti priosotnost angelov, recimo preko mrzlic, ki nam stresejo naše telo. Zavedati se moramo, da začnemo najprej razvijati enega od nadčutnih kanalov, kakor sem sama začela z jasnoslušnostjo, in potem nadaljevati z razvijanju vseh svojih ostalih nadčutnih sposobnosti.

Danes se bom ustavila pri jasnovidnosti, torej sposobnosti videnja višjih svetov, njihovih entitet in seveda Angelov. Naše oči niso kot takšne sposobne videti ničesar izven fizičnega sveta, torej ostajajo slepe za vse ostale svetove, ki seveda ne nehajo obstajati, ker jih sami nismo sposobni zaznati. Sami nismo sestavljeni samo iz mesa in kosti, v osnovi smo energija in vse, kar nas obkroža, je energija. Polje okoli našega telesa je avra in ko boste razvili jasnovidnost v sebi, boste lahko s fizičnimi očmi videli tudi svojo avro in avro ljudi okoli vas.

Obstajata dve vrsti jasnovidnosti, notranje videnje, pri katerem vidimo slike znotraj naših misli in videnje s fizičnimi očmi, s katerimi vidimo stvari, ki ostajajo ostalim očesom skrite. Prvi način je vsaj v začetku bližje večini, medtem ko je treba za drugega več vaje in dela. V kolikor želimo razviti svojo jasnovidnost, se lahko za pomoč obrnemo tudi k Nadangelo Razielu, ki mu pravijo angel čarovnik. Zgodba o čarovniku Merlinu naj bi našla svoj navdih prav v Nadangelu Razielu. Nadangela Raziela lahko prepoznate po njegovi avri, ki je mavrične barve. Rad tudi prevzame obliko orla, torej ko vidite mavrico ali orla gre za potrditev, da je ob vas. Njegova vloga je v tem, da nam pomaga spustiti svoja bremena, se osvoboditi otroških travm in kot že napisano, razviti jasnovidnost.

Pri razvijanju svoje jasnovidnosti, vam lahko pomaga dnevna meditacija, kjer prikličete k sebi Nadangela Raziela ter si predstavljate, kako vam pošilja mavričen snop svetlobe v področje vašega tretjega očesa. Pri tej meditaciji se prepustite voditi svojemu notranjemu glasu, sprostite se in doživite, kar vas čaka.

Drug način so afirmacije, kjer si izberemo nam najbližjo v smislu: Lahko vidim, Varen sem, ko vidim … in jo ponavljajmo vsaj 21 dni zapored večkrat na dan, najbolje pred ogledalom. Zadnjo vajo opravljajmo z zaprtimi očmi, kjer poskušamo videti energije oz. avro, ki obkrožajo posameznikovo telo. Za to vajo moramo biti seveda popolnoma sproščeni in spočiti.

Bolj ko bomo vztrajno ponavljali meditacijo z nadangelom Razielom, afirmacije in vajo z zaprtimi očmi, lažje bomo razvili svoje jasnovidne sposobnost. A ne pozabite, da je vaja tista, ki dela mojstra in da brez zaupanja in vere, predvsem pa brez odprtega srca, bo ostalo vse nemogoče, kot se večini še zdaj zdi.

12 komentarjev

 1. Vita pravi:

  Svoj osebni dar poznam. Ne zmorem pa preko točke, kateri rečemo strah.
  Hvala za odlično objavo. Bom upoštevala tvoje angelske nasvete.

 2. Jana pravi:

  Zanimivo to o Nadangelu Razielu. Sem imela obdobje, ko sem stalno videvala mavrice.
  A je to bilo to?

  • admin pravi:

   Prav mogoče,Jana. Vsakič, ko vidimo mavrico, se moramo vprašati, ali ne gre tudi za angelsko sprorčilo.

 3. Miha pravi:

  Meni se zdi, da je pri osebnih darovih takole: ko jih odkrivamo mora biti prisotna nek skromnost. Razvijati jih moramo z zaupanjem in odgovornostjo. Šele potem smo sposobni videti njihovo veličino.
  Hvala ti.

 4. Utrinek pravi:

  Zanimivi napotki, kot vedno najboljša! 😁

 5. Zvezda pravi:

  Tvoje znanje je ogromno. V vsakem tvojem blogu zvem kaj novega.

 6. Sever pravi:

  To o Merlinu pa nisem vedel! Bi bilo mogoče izvedeti kaj več?

 7. Deva pravi:

  Najboljši blog letos !
  Eni lažje odkrivajo svoje darove in se strinjam z Miho da je to odvisno od svoje notranje drže.
  Upam, da se tema nadaljuje pri jasnočutnosti. Zelo zanimivo!

 8. Eden pravi:

  Je še prostor na tvoji delavnici za 21.januarja?