Moj blog

5. januar, 2018MAGIČNOST RESNICE

Drage sestre, naj bo resnica vedno vodilo vašega življenja, naj bo iskanje resnice vaša poglavitna naloga, naj bo širjenje le te kot širjenje ljubezni in naj magičnost resnice postane polje, kjer bodo njena semena vzklila v želeno prihodnost.

Ko se ljudje začnejo zanimati za angelski ali za duhovni svet, je v ozadju vedno nek poseben vzvod, ki lahko zajame obliko osebne težave, izgube ali pa preprosto notranje želje priti v stik s svojo višjo naravo. Kaj mislim pod višjo naravo? Naši vsakdani so napolnjeni z dejanji, ki jih opravljamo avtomatsko; zasedamo vloge, ki nam jih narekuje družba in v nas se sčasoma zaradi tega rodi nekakšno nezadovoljstvo, nemir, ki lahko preide celo v stres. Vse to nastane, ker živimo izven sebe in ne živimo v sedanjem trenutku. Duša si želi nečesa drugega. Če se le zazremo vase s pomočjo kakšne duhovne tehnike, umetnosti, … kakor tudi Angelov, hitro začutimo, da je naše Življenje veliko več kot to, kar živimo in da smo mi sami veliko več kot to, kar se nam zdi.

A da bi lažje vstopili v ta neskončen svet bivanja -edini pravi realni svet – moramo imeti s seboj določena orodja. Seveda je dovolj močna želja lahko naše prvo orodje, a potreben je čas in vztrajnost ter neprestano delo na sebi, da pridemo bližje do tistega, kar iščemo – sebe. Ob tem so nam lahko angeli v neverjetno pomoč, saj je prav njihova naloga nas voditi do svojega srca – do izvora vsega bivanja.

Nekdo mi bo lahko rekel, da ne čuti angelov in ne zaznava njihovega vodstva, kako torej naprej? Razsvetljenje in duhovna rast ne prideta čez noč. Kdor misli, da mu bo le ena knjiga ali en seminar odprl kanale zaznavanja, se moti. Po tisti knjigi in seminarju, mora slediti še ogromno dela na sebi, poglabljanja in nato širjenja sprejetih osnov. Duhovna pot je sestavljena iz stopnic, ne gre za sprehod. A spet je tu družba, ki nam lažje prodaja svoje izdelke, če nas prepriča, da temu ni tako. Lažje je izbrati lahko in sončno pot kot pa tisto strmo in trnjavo. Vprašanje je le, kam nas katera od teh dveh poti pelje.

V tem je magičnost resnice, ker je edina, ki nas bo osvobodila.

Zato je tako pomembno poznati same sebe, priti v stik s svojo pravo naravo, kajti le preko tega vemo, kam moramo in kaj moramo. Nekdo, ki nosi v svoji duši potrebo po izkušnji blagostanja, bo izgubljal svoj čas, ko se bo iskal v omejenih situacijah, ko si bo odrekal kakršne koli materialne užitke. Ta ista oseba, če ne bo razumela, da se duhovnost in bogastvo ne izključujeta, ne bo mogla priti do svojega cilja. A za to je treba znati prisluhniti najprej sebi, prepoznati svojo pravo naravo, svojega Angela Varuha.

Angeli varuhi se razlikujejo med sabo, tako kot se razlikujemo ljudje. Nekateri so zelo nežni, drugi odločni, tretji celo strogi. Angeli so manifestacija določene energije, ki je tudi naša. Zato nas lahko vodijo in vedo, kam nas morajo voditi. Od njih se lahko učimo, ob njih lahko duhovno rastemo.

Da bi pa lahko spoznali sebe in svojega Angela Varuha, moramo najprej živeti v sedanjosti. Opazovati sebe, svoje misli, svoja čustva, pa tudi svoje telo. Opazovati znamenja, ki  nam jih pošiljajo z višjih svetov. Ostati budni in čuječi. Odmakniti svoj ego in puhloglavost, iz sebe izvleči pogum in vztrajnost.

Želim si, da bi bila v pomoč pri tem delu na sebi tudi delavnica Notranji stik, ki se bo odvila v nedeljo, 21. januarja med 10. in 16. uro v Gorici. V kolikor bi želeli prejeti dodatne informacije, me lahko kontaktirate na sepetakla.angelov@gmail.com

 

9 komentarjev

  1. Vita pravi:

    Zelo lep blog. Resnica ima moč magije.Ljudje se zatekajo k duhovnosti tudi zato, da lahko širijo svoj ego si pozabila. Duhovna pot ni sprehod, je pa poleg dela tudi Ljubezen in Sreča.

  2. Tina pravi:

    Hvala za ta prekrasne misli.
    Duhovnost je in ni igra. Je, ko se igramo s srcem in vtrajnostjo in ni ko jo jemljemo preresno.
    Poti je veliko in je prav tudi pivedati, da ni vse zlato kar se sveti!

  3. Vesna pravi:

    Se strinjam s tabo prav z vsem. A ni je čez magičnosti resnice, ki nas bo vse OSVOBODILA.

  4. Pinka pravi:

    Neverjetno dobro si združila vse, kar veš o angelih in o duhovnosti. Hvala, ker širiš svoje znanje med nami ❤

  5. Miha pravi:

    Naj se vsaka tvoja angelska besede vsede v moje srce, da ji bom znal slediti tudi ko ne bom videl Luči!

  6. Gaja pravi:

    Duhovna pot ni vedno samo lahka ali pa samo trnjava. Odvisno od človekovega poslanstva in njegovega pogleda na svet.
    Hvala za čudovit blog.

  7. Luna pravi:

    Kot zmeraj ❤

  8. Jana pravi:

    Tvoje delavnice so vse ❤

  9. Anita pravi:

    Popolnoma se strinjam Sepetalka. Vse tvoje besede sem ze slisala prej v sebi, le o strogosti Angelov mi ni se nic znanega:) Cilj obstoja je iskanje resnice, brez tega smo le ovce na pasniku:) Lepo je, da na tem svetu obstajas,to mi le se da nov vzgon za raziskovanje naprej.