Moj blog

8. december, 2017FAZE PREBUJENJA

Drage sestre in bratje, vsaka duhovna pot je sestavljena iz različnih faz, a prvi korak k sebi je to, da spoznate, v kateri fazi se nahajate. Da spoznate, kaj in kam vas trenutna faza vodi.

Mnogi od vas prestajajo pot velikih notranjih sprememb, ko se začnejo zavedati, da je njihovo življenje nekakšna šola, kjer se dan za dnem soočajo z novimi ali starimi lekcijami, vse za to, da duhovno odrastejo. A preden začnemo zavestno stopati po tej poti, si moramo najprej dovoliti biti nepopolni in sprejeti, da ne moremo vedno vsega vedeti. Prepoznati pa moramo stopnjo, na kateri smo v tem neskončnem procesu. Danes sem za vas pripravila opis faz, ki bi vam morale pomagati na vaši poti prebujenja. Naj vam služijo kot pristanišče in obenem kompas za vse vaše nadaljne korake.

Faza 1: Prvi korak vsakega osebnega razvoja je ta, da ste sposobni sprejeti točko, kjer se trenutno nahajate; vedeti morate, da za vse obstaja nek namen in nek razlog. Nič se ne zgodi slučajno. Na tej točki lahko tudi pričnete prejemati svoja prva angelska znamenja.

Faza 2: Nato sledi naslednji korak; predvideti morate vsako naslednjo fazo vašega duhovnega razvoja, torej razumeti, da če se obnašate in delujete na nek način – predvsem sami s sabo – boste bolj zavestno živeli tisto, kar vam življenje pripravlja. V tej fazi se pogosto zbližamo z Zakonom privlačnosti in spremenimo svoj pogled na bivanje.

Faza 3: V tej fazi postanete sočutni in poskušate bolj razumeti druge, ne glede na to, na kateri točki življenjske poti se nahajajo.

Na tem koraku zavestno razumete, da vaše izkušnje niso naključne in začnete aktivno iskati odgovore na vaša vprašanja. Znate povezati točko za točko in prepoznati, da je vse, kar želi življenje od vas, samo to, da se prepoznate, da vzpostavite stik sami s sabo.

Faza 4: Tu premaknete svoj fokus od vedenja k delovanju. Tej fazi rada rečem faza integracije. To je čas, ko si zavihamo rokave in gremo proti določenim dejanjem. Za pravo notranjo spremembo ni dovolj samo zavedanje. Spremeniti moramo svoje obnašanje in svoja prepričanja. Pripravljeni moramo biti pustiti za sabo stare zgodbe in spremeniti svoj “notranji program”. V tej fazi moramo pogumno ozdraviti svoje rane na emotivnem nivoju. Vzeti moramo orodja, ki jih imamo in znanja, ki smo jih prejeli in končno stopiti v akcijo, tako da integriramo zavedanje z dejanji.

Faza 5: Ko bo delovanje iz faze 4 postalo navada in boste znali živeti svoje življenje na ta način, ga boste začeli tudi sprejemati v polnosti. Postali boste nov človek. Postali boste končno vi, brez nobene potrebe po kakšni maski.

To pomeni, da smo se duhovno razvili, a še ne pomeni, da je naše delo končano. Nikoli ne pozabite, da smo še vedno ljudje. Prenehati se moramo bojevati z realnostjo in sprejeti potrebno spremembo. Bodite srečni sami s sabo in ne dovolite si več biti sužnji svojih impulzov.

Zapomnite si, da se lahko vedno vračamo nazaj na različne stopnje, po zgoraj opisanih fazah lahko hodimo kot po stopničkah. A cilj je samo en, priti do konca, ko lahko svojo Ljubezen delimo z drugimi.

6 komentarjev

  1. Pinka pravi:

    Zelo zanimiv blog. Vem, kje se nahajam in rada bi vedela zakaj skačem s faze v fazo. Hvala ti.

  2. Zvezda pravi:

    Waw, super blog takoj sem se našla v svoji fazi ?

  3. Nikita pravi:

    Moje duhovno prebujenje se je začelo za angelskimi števili. Zdaj se moram prebuditi do konca ?

  4. Nataša pravi:

    Zanimivo, kako se skače iz ene faze v drugo. Vsaj meni se to dogaja in me žre.

  5. Tujka pravi:

    Kot pred mano – jaz tudi sem se našla in ne vem ali bi bla vesela ali ne.
    Dolga pot je pred mano. Vem da me spremljaš tudi ti. Hvala.

  6. Anita pravi:

    Lepo. Letos sem se zavedla, da sem dala vse te faze cez, veckrat in vsakic z vecjim poudarkom. Kot da bi se vrtela v zacaranem krogu faz prebujenja. S tem nisem bila zadovoljna vec, saj sem hotela se nekaj drugega, se nekaj vec.. Masko sem vrgla ze zdavnaj, ze zdavnaj sem videla, da sem lahko to kar hocem in da lahko stopim v svet tocno taka kot sem z vso ljubeznijo do vsega. Porajalo se mi je vprasanje kaj zdaj? Odgovora nisem nasla nikjer, vsaj pravega ne in se vedno ga iscem v sebi. Je pa vse blizje:) Nekje za devetimi gorami:)