Moj blog

28. november, 2017NOTRANJI PLAMEN

Drage sestre in bratje, Notranji plamen je ogenj znotraj vas, ki se prižge, ko se povežete z vašo pravo naravo, ko zaznate svoje prave instinkte in začnete uporabljati svojo intuicijo, brez strahu pred egom. Kajti ego je naučen, vi pa ste edinstveni.

Za mano je poseben vikend, vikend, kjer sem z dvema skupinama naredila drugi Veliki korak k sebi; nova stopnica na na tej posebni poti je bila delavnice z imenom Notranji plamen. Na tej delavnici smo nadaljevali z delom s prejšnje delavnice Notranji stik in poiskali ter spoznali vrsto in obliko energije, ki jo moramo uporabiti v Življenju, da pridemo do svojega Cilja. Na prvi delavnici smo iskali stik z lastno dušo, medtem ko je ta služila k spoznavanju energij, načina delovanja, ki je potrebno za razrešitev osebnih težav in življenjskih ovir. Vsak izmed nas je prišel na ta Svet z določenimi nalogami, z določenim poslanstvom in določenimi darovi, ki mu služijo kot orodja, s katerimi prehaja do svojega končnega cilja: Notranjega miru.

Čeprav nas družba prepričuje, da smo vsi enaki- kajti tako nas tudi najlažje vodi- to ni res. Vsak izmed nas nosi znotraj sebe svoja pravila in ko se brezumno predaja in sledi zunanjim pravilom (včasih tudi vzgoji in religiji), pravzaprav zaide in se izgubi. Od tu občutek odklopljenosti in osamljenosti. Nismo osamljeni otoki, a tudi vsi nimamo istih potreb in iste poti. Razumeti je treba, zakaj moramo prisluhniti sebi, zakaj se samo znotraj nas skrivajo določeni odgovori.

In prav na tem smo delali na minulih dveh delavnicah; odkrivali smo SVOJ lasten način bivanja, izražanja, svoje potrebe in svoje instinkte, ki so tudi preko živalskih vodnikov vezani na Zemljo in nas povezujejo med sabo. Nekdo, ki nosi v sebi energije leva, se z življenjem ne more soočiti kot nekdo drug, ki nosi v sebi energije srne. Življenje od takšnih dveh oseb pričakuje drugačno delovanje, drugačna spoznanja. A vse povezuje eno, da pričnemo slediti svojim pravim potrebam, jih  znamo sprejeti in razumeti ter nato sprejmemo in razumemo potrebe ostalih okoli sebe.

Premalo se zavedamo svojih dejanj in vsakdanjih odločitev. Premalo razumemo njihov pomen. Premalo se poglabljamo vase. Preveč dovolimo drugim, da nas preko pričakovanj ali navad vodijo in spravljajo pod okrilje njihovih sugestij. Cilj človeka je biti svoboden in slediti samemu sebi. To ne pomeni, da pozabljamo na druge, temveč da se samo zavedamo, da ko bomo odrešili sebe, bomo lahko tudi naše bližnje. Do takrat pa bomo lahko le delili svojo in njihovo bolečino, ne vedoč, da jo s tem širimo in podvajamo.

Delavnica Notranji plamen je drugi korak po stopnišču, ki nas vodi do popolnega razumevanje sebe in do vrha, od katerega bomo lahko jasno videli, kdo smo in kam moramo. Duhovna rast zahteva svoj čas, zahteva trud in delo, a nam obenem ob prvem našem uspehu, poplača za vse, kar smo vložili vase.

V kolikor bi vas zanimalo se pridružiti na tej poti, vas vabim, da si ogledate program, ki ga izvajam na sledeči povezavi: http://angelskasporocila.si/angelski-vrt/

17 komentarjev

 1. Luna pravi:

  Že tvoji zapisi so čudoviti … fotografije povedo več kot 1000 besed.

 2. Pinka pravi:

  Nisem bila na tej delavnici. Bom pa z veseljem prišla na naslednjo. Sem iskala pa nisem našla vabilo za to delavnico?
  Posebej bi pohvalila fotografije. So tako tople, lepe, pisane, kot pravi Luna, povedo vse! Udeleženci so sproščeni, a koncentrirani. Ti pa <3

  • admin pravi:

   Draga Pinka, vabilo ni bilo objavljeno, saj so bili na delavnico povabljeni le tisti, ki so naredili prvi korak na delavnici Notranji stik. V kolikor te zanimajo delavnice, ki jih pripravljam, te vabim da si igledaš povezavo pod blogom oz. zavihek Notranji vrt. Hvala za vse.

 3. Miha pravi:

  Čestitke k tvojemu delu in k temu, da slediš svojemu poslanstvu.
  Svoje sposobnosti moraš deliti in širiti dalje.

 4. Anemone pravi:

  Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež.
  ALBERT EINSTEIN

 5. Zvezdana pravi:

  Kot ponavadi sem vedbo navdušena nad vsem kar daješ, nad vsem kar pride iz tebe. Zdaj vedno bolj spoznavam kako dobro delujeta skupaj z Juanom in širita znanje. Lepo vaju je samo gledati… 🙂 in seveda črpati vajino znanje. Hvaležno se zahvaljujem za to posebno zvrst samo spoznavanja in dela na sebi. Vse dobro💗

  • admin pravi:

   Hvala Zvezdana, ker si delila svoje misli z nami. Neskončno se veselim našega naslednjega skupnega koraka! Objem ❤

 6. Anita pravi:

  Vesela sem, ker delavnice tako lepo uspevajo in da se jih lotevate preko slik.. vsaj tako je videti na fotografijah. Vedno sem menila, da kar sama ceckam je lepo le meni in res sem ob tem padla v neko zamaknjeno stanje, stanje kot da ne bi risala jaz in obcasno so mi uspele prave mojstrovine:) Lepo je, da nas nevsiljivo vodis skozi skrivostnostne poti spoznavanja samega sebe. Prav rada te imam zaradi tega in verjamem, da tudi drugi!

  • admin pravi:

   Povezavo s sabo in s svojo dušo vzpostavljamo na delavnicah prav preko risanja, saj je to eden lažjih načinov, da dovolimo svoji podzavesti ( sama rečem notranjemu vodniku) da spregovori preko podob in kot si že sama lahko spoznala, je ta način obenem osvobajujoč in blizu vsakomur, pa čeprav nerad ali ne zna risati.
   Hvala za tvoje misli, draga Anita, tudi jaz te imam rada.

 7. Breda pravi:

  Vajina povezanost, znanje in srčna energija, katero nesebično delita med nas je neprecenljiva. Odgovori na ne postavljena vprašanja, ko čutiš nekaj in potem, kot strela z jasnega dobiš potrdilo, je nekaj zaradi česar se veselim novega srečanja. Dobili smo veliko materiala za nadaljnjo delo. Hvala in vse lepo ❤️

  • admin pravi:

   Hvala Breda za vse, kar si napisala.
   Samo, če je oseba na drugi strani odprta in pripravljena slišati in videti, lahko pride do tega.
   Naj ti material oz. orodja, ki ste jih prejeli v soboto služijo v vašem vsakdanu in ne pozabi zvečer kot Arabci premisliti 40x o tem, kako si dana orodja uporabila 😉

 8. Apolonija pravi:

  Draga Angelina, spet sem bila navdušena nad delavnico. Tokrat smo drug drugemu videli čudovito avro kako je naraščala ob zvokih tvoje tibetanske posodice. Božansko!!! In sploh ne brez učinka. Jaz osebno sem dobila fantastično idejo, ki se mi je že nekaj časa pletla po glavi pa je nisem dojela. Dejansko se mi je “posvetilo”. S tvojo pomočjo, hvala ti.
  Zahvaljujem se tudi Juanu, kako strokovno on človeka prebere samo iz njegove risbe. Bravo!!!

 9. Jana pravi:

  Iz zapisana v blogu in komentarjev udeležencev lahko samo pohvalim tvoje delo, ki je koherentno in iz srca.
  Deliti pomeni širiti se.

 10. marko pravi:

  Preveč dovolimo drugim, da nas preko pričakovanj ali navad vodijo in spravljajo pod okrilje njihovih sugestij.

  Cilj človeka je biti svoboden in slediti samemu sebi.

  Do takrat pa bomo lahko le delili svojo in njihovo bolečino, ne vedoč, da jo s tem širimo in podvajamo.

  … najti svoj bit, živeti svoje poslanstvo , …. ali je tole sploh mogoče, ali je človeška duša lahko toliko močna da premaga energijo zemlje z neverjetnim zagonom družbe v katri sobivamo.
  smo sploh na začetku zavedana sebe
  ….. Ana, Juan, in vi Vsi Hvala vam za trud ,..
  ne jemite tega sporočila kot konca ampak , tudi jas sem uvidu tegea dne čudovito energijo čloeka, in vzemite tole da je tole moje sporočilo nekoga ki je na začetku.
  …………..bodite dobro

 11. Igor pravi:

  Ko se zazrem okoli sebe in če si dovolim, lahko zaznam toliko oblik, orodij, ki nam pomagajo prepoznati, svojstvenost. In ne morem si brez da bi šel skozi hvaležnost, da obstaja ta žarek, ki pronica skozi zemeljski filter globalne zavesti in nam riše slike v sliki, kot smo jih mi na tej delavnici. Hvala vam vsem.