Moj blog

14. november, 2017ANGELSKI JEZIK

Drage sestre in bratje, angelski jezik je jezik vašega srca. Njegovo učenje je preprosto, kajti vse potrebno znanje se skriva znotraj vas, morate ga samo prebuditi in ozavestiti. Nato pa veliko vaditi in se vanj poglabljati.

Velikokrat rada rečem, da poteka učenje komunikacije z angeli kot navadno učenje tujega jezika. Začnemo pri preprostih stavkih kot je “Dober dan” ali “Hvala” ter končamo pri zapletenih in kompleksih misli. Prav ti “Dober dan” in “Hvala” pa so običajno prva naključja, ki jih pričnemo opažati v svojem življenju in ki nam začnejo zbujati zanimanje in radovednost nad njihovim svetom.

Angelska znamenja so pravzaprav prve besede, prvi kontakti, ki jih ta bitja vzpostavljajo z nami. Za mnoge so to angelska števila, ki se jim začnejo nenadoma pojavljati v življenju. Potem so tu še posebni dogodki ali srečanja, ki nam znova in znova potrjujejo, da je onstran naših zaznav veliko več kot si lahko domišljamo. Angeli uporabljajo pri vzpostavljanju stika z nami domišljijo in razigranost, zato ni način nikoli isti ali dolgočasen.

Sama sem se začela “učiti tega jezika” pred približno dvajsetimi leti. Prve besede, ki sem jih slišala z njihove strani so bile “Samo Ljubezen”. To je bila moja prva stopnička, prva učna lekcija, ki me je nato vodila skozi leta učenja. Da lahko danes razumem cele stavke in misli, ki nam jih namenjajo, sem morala v to vložiti svoj čas in delo. Predvsem pa gojiti zaupanje v to, da kar čutim, me vodi v pravo smer.

Mnogi se temu čudijo, malokdo pa se ustavi ob misli, da je za kaj takšnega potreben čas, volja in ogromno poglabljanja. Številni na svoji poti obupajo, se naveličajo, najdejo drugo “zanimanje”. Na svoji poti sem doživela marsikaj in vse, kar lahko rečem, je to, da če danes razumem nekaj, sem jutri pripravljena vse skupaj razumeti drugače, v kolikor mi je to dano.

Prav zato v svojem blogu spodbujam vse, da si vzamejo pomemben čas zase, da se poglobijo vase, da poiščejo v svojem dnevu mir in potrebno zbranost, ki jih lahko pripelje do drugačnega in širšega razumevanja sebe.

S takšnim mirom, lahko pričnete ustvarjati svoj osebni Angelski slovar. Vanj vpišite znamenja, ki ste jih prejeli in jim sproti dopisujete pomen, ki ga v danem trenutku razumete. Lahko da boste čez mesec dni čisto drugače interpretirali dano znamenje in prav v tem sloni vaše učenje. Angelski jezik je jezik srca, ki ga ne gre enačiti z našim umom ali egom. Kdor misli, da vse ve, ne ve nič. Kdor misli, da veliko ve, ve malo. A kdor si zapisuje in se poglablja v to, kar se mu v življenju dogaja – ta se lahko nauči ogromno.

Angelski slovar je lahko del vašega Angelskega dnevnika oz. osebnega dnevnika, ki ga je dobro imeti. Zapisovati svoje misli ima poseben pomen in v tej dobi, ko se komunicira interaktivno brez premisleka, postaja zapisovanje svojih misli vedno bolj potrebno.

Komunicirajte z vsem, kar vas obkroža , a ne pozabite, da če nimate jasnih misli pri sebi, bo tudi vaša komunikacija polna šumov.

15 komentarjev

  1. Jana pravi:

    Havla za ta prelep blog. Tvoje besede delujejo vedno pomirjujoče, razumevajoče … globoko. Zame so kot bi lahko slišala angele.

  2. Anemone pravi:

    Prepoznam se v tvojem blogu. Ne komuniciram z angeli tako kot ti. Jih zaznavam preko občutkov, preko znamenj. In je točno tako kot pišeš! Na začetku se ti pred očmi pojavlja stalno neko število da te opozori nanje. Potem pa prihajajo znamenja in tvoja ideja o slovarju je perfektna.
    Hvala ti, ker si kar si.

  3. Pinka pravi:

    Kako dobro zamisel angelski slovar… bi objavila svoj slovar, tako da imamo tudi mi osnovo? 🙂

  4. Mihaela pravi:

    Prav vedno najdem v tvojem zapisu nekaj, kar mi zbudi mrzlice. Mi potrdi da kar pišeš je več kot resnica … Hvala duša ker vse to deliš. Kdor razume postane bogatejši ….

  5. Sara pravi:

    Ne pretiravam, če napišem da si po mojem največja strokovnjakinja na tem področju. Kar pišejo in govorijo drugi, ki se imajo za intuitivce je milijon let za vse, kar deliš ti. Hvala <3

  6. Gaja pravi:

    Zelo sem vesela, ker si zadnje bloge namenila izključno Angelom. Ne da bi bili ostali slabi 😉 a tej so ENKRATNI!

  7. Vera pravi:

    Pohvale današnjemu blogu, tvojemu razmišljanju, izkušnjam in predlogu.

  8. Utrinek pravi:

    Današnji blog mi je zelo zelo všeč! Vse je res: če imamo mi zmedene misli kako bomo slišiali angele?

  9. Nikita pravi:

    Tudi meni je ta objava zelo všeč.
    Angelski jezik, angelski slovar … prečudovite ideje ki odpirajo nov svet.
    Iz srca hvala <3

  10. Veronika pravi:

    Hvala ker pišeš o angelih resnico.
    Hvala za čudovite predloge.
    Hvala za opozorila.
    Hvala za ljubezen.

  11. Anita pravi:

    Moram reci, da sem cca 15 let pisala svoj osebni dnevnik, nakar se mi je zgodilo, da mi je “dnevnik zacel odgovarjati” in takrat sem se koncno zavedla, da se pogovarjam z nekom. Po mnogo letih je izsla knjiga Pogovori z Bogom in nisem mogla verjeti, kako podobna je bila mojim pogovorom. Pred tem sem vedno mislila, da je t.i. duhovnost zapletena, a nato sem ugotovila, da je zapleten le nas um in kako je vse enostavno. Celo v starih ljudskih pregovorih sem nasla drugacen pomen in dosegala “aha” trenutke:) Zacela sem razumeti celoto. Ja, bistvo je ocem skrito. Ce hoces videti, moras gledati s srcem, je rekel Mali princ v risanki, ki sem jo gledala s hcerko:) in ko sem “sama s sabo” se pogovori lahko nadaljujejo v nedogled in na vsako vprasanje pride popolen odgovor. Hvala Sepetalka, da si me spet spomnila na to, ker zadnje case sem na to enostavno pozabila..

  12. Miha pravi:

    Moj osebni angelski dnevnik, ki ga pišem po tvojem predlogu me je pripeljal prav do tega – da analiziram vse, kar se mi dogaja. Kaže mi na smisel in pomen mojega življenja. Hvala ti.

  13. Luna pravi:

    Vsaka tvoja beseda najde v meni posebno mesto. Tvoja pisanja me vedno povzdignejo. To je pravi angelski jezik, ker ni prisotnosti jaza, vsiljevanja, samovšečnosti, samopomebnosti… si samo ti kot duša in vse, kar deliš je Ljubezen.

  14. Nives pravi:

    Lepo, lepo, lepo!