Moj blog

10. november, 2017PRAVA ANGELSKA SPOROČILA

Drage sestre in bratje, dan za dnem vam puščamo drobna znamenja, navdihe in nežno vodstvo. Vse to počnemo za vas, da bi opazili veličino vaše duše in pomen vašega Življenja. Angelski svet ni oddaljen prostor, temveč kraj, ki se ga morate dotakniti s svojim Srcem.

Angeli so božanska bitja, ki imajo v primerjavi z nami posebne darove, njihove sposobnosti so neverjetne in vsakič me znova navdušijo, ko odkrivam in spoznavam poti, preko katerih se nam približujejo in komunicirajo z nami. Angeli izbirajo vedno nežne, a kreativne načine preko katerih potrjujejo njihovo prisotnost v našem življenju. Bolj ko je človek odprt in sproščen, lažje jih opazi in prepozna. Največkrat se zgodi, da sporočilo opazimo, a ga ne prepoznamo. Pričakujemo neko posebno obliko sporočila in ker se nam ne pojavi kot takšno, ga prezremo.

Včasih je sporočilo del našega vsakdana in ga zato ne opazimo. Včasih se njihova spodbuda pokaže v pesmi, ki jo slišimo ali pa v neki malenkosti, ki jo naredimo. A ni lepšega, ko se manifestirajo preko ljudi. Takrat se pokažejo v vsej svoji veličini, ko povzdignejo posameznika do te mere, da prenese na človeka svoje sporočilo.

Največkrat so takšni posamezniki ljudje, ki nas zaradi nekega posebnega razloga pritegnejo, zaradi njihove avre, zaradi tega, kar počnejo. Včasih nas navdahne samo to, ker je človek poleg nas navdahnjen in povezan s svojo Resnico. Tej trenutki so izjemnega pomena in ljudje, preko katerih se manifestirajo angeli so naš blagoslov. Pa čeprav se sporočilo pojavi samo enkrat v življenju.

Mislim, da lahko vsak izmed nas sprejema angelska sporočila, vprašanje je samo ali jih kot takšna tudi prepozna in ali jih je sposoben razumeti brez vpliva svojega ega. Največkrat sta nezaupanje in strah tista, ki nas blokirata pred tem, da v polnosti razumemo sporočilo, ki nam je bilo namenjeno. Spet drugič je napačna predstava o sebi (obe skrajnosti sta upoštevani) tista, ki nas ovira pri pravilni interpretaciji posameznega sporočila.

Ste se kdaj vprašali, zakaj prejemamo angelska sporočila? Gre resnično samo za vodstvo? Za vodstvo, ki je posejano z Ljubeznijo, ki v nas išče tisti najboljši del, ki nam kaže Življenje kot tisto, kar je, ki išče lepote in skladnosti, ki nam odpira srce. Te poti niso nikakor obarvane z nobeno egocentričnostjo ali pomembnostjo posameznika. Pravzaprav ko začne posameznik razmišljati o sebi kot o centru sveta, ko postavlja sebe na prvo mesto in dovoli svojemu egu, da zavlada nad njim – takrat popolnoma izgubi stik s sabo in možnost, da zazna angelsko vodstvo ali angelski svet.

Opažam, da se veliko ljudi odpravi na duhovno pot in se nato izgubi v raznih holističnih puhlicah, kjer človeka postavljajo v središče vesolja. Center svojega življenja postanete, ko sledite svoji poti, ki vam je ne narekuje nekdo zunaj vas, temveč vaša duša. Dokler pa bo duhovna rast za posameznike le neko samodokazovanje, bo okoli nas veliko holističnih svetovalcev, ki niso sposobno slišati lastnega vodstva, kaj šele voditi druge.

Tu so najpogostejše oblike angelskih sporočil: števila, naključja, angelske oblike (recimo podobe), mrzlice po telesu, najdeni predmeti, osebe, ki nas navdihujejo, odgovori na naše prošnje, globoke misli… predvsem pa občutek, da ste na pravem mestu ob pravem času.

Nikoli ne pozabite, da vas prava Angelska sporočila napolnjujejo z Ljubeznijo, občutkom varnosti in povezanosti z drugimi. Vse ostalo si bo moralo poiskati drugo ime.

8 komentarjev

  1. Nina pravi:

    Zelo lepo napisano kot vedno. Je pa res da je okoli ogromno intuitivcev, ki ne znajo pomagati niti sami sebi kaj šele drugim! Krasno, da pišeš tako odkrito tudi o tem. Preveč egota premalo scra!
    Angelska sporočila prejemam vsak dan. Me dostikrat blokirajo pri razlagi moje misli. Zato so tvoji blogi vedno dobrodošli, ker me porivajo naprej. Hvala iz srca.

  2. Luna pravi:

    Kako lepo je vedeti, da so Angeli okoli nas. Pa da nam puščajo povsod sporočila. Jaz sem ena tistih, ki jih vidi pa ne razume. Upam, da bom nekoč znala razumeti in sprejeti.
    Hvala ti za vse, kar počneš za nas ki te beremo.

  3. Vita pravi:

    Prava angelska sporočila jih lahko prepozna samo prava oseba. Vse ostalo je tako kot pišeš -mora si poiskati drugo ime! Krasen blog, krasno pišeš ….

  4. Zvezda pravi:

    Zadnje čase videvam pero za peresom. Ne razumem pomena a se mi zdi, da mi Angeli potrjujejo da so z mano.

  5. Mihaela pravi:

    Dušica moja zlata – čudovito napisano. Pišeš s srcem, z dušo in angelsko pomočjo.

  6. Pinka pravi:

    Prava angelska sporočila najdem na tej strani :)))))))))

  7. Sever pravi:

    Angeli imajo moč govoriti z nami. Sporočila nam puščajo in kdor jih zares hoče jih zna prebrati.

  8. Anita pravi:

    Meni pa se vec kot 15 let pojavlja stevilo 111 ali 1111. Temu najprej nisem pripisovala vecjega pomena, potem pa so bila ze kar vsiljiva in povsod. Potem sem le zacela raziskovati mojstrska stevila, zadnja leta pa ze povsod pise o tem. Angele slisim predvsem v “sebi”, lani so mi bili v pomoc, da prestopim tako mejo, ki si jo se v sanjah ne bi upala, letos pa se soocam ze z novimi izzivi. Nekako sem prestopila mejo, kjer sem krivila druge za moje tezave, letos se soocam sama s sabo direktno. Pa ne da se ze prej nisem, vendar zdaj se je zadeva poglobila. Ni lahko, a se da. Kar se tice t.i. svetovalcev.. hmm.. vem le, da Angelski glas je nezen, vem da nikoli ne vsiljujejo, ne strasijo, ne grozijo, ne zahtevajo, ne racunajo .. in vse kar se zacne z ne:) Opisujejo mi “svet” preprostosti v enostavnih in ljubecih besedah in ko sem dejansko “blizu”, vem da je vse v redu, kljub temu, da se nahajam na neki “krogli” nekje v vesolju brez jasnega spomina o samem izvoru vsega:)