Moj blog

7. november, 2017PISMO ANGELOM

Drage sestre in bratje, napisati pismo angelom je poseben način vzpostavljanja stika z nami. Napisano pismo je fizična oblika vaših misli in vaših želja. Je enkratna pot, da ozavestite svoja čustva in vzpostavite stik z nami.

Angeli komunicirajo z nami na različne načine, kako pa komuniciramo mi z njimi? Običajno se ljudje obračajo nanje s prošnjami in molitvijo, vse ostaja tako na nek način v zraku, medtem ko je zelo dobro včasih poiskati neko fizično in materialno obliko, ki nam ostane in ki nam v prihodnosti potrjuje njihovo prisotnost.

Pred kratkim sem našla v eni od mojih knjig pismo, ki sem ga napisala svojemu Angelu Varuhu pred dvema letoma. V njem sem ozavestila svoje želje, napisala cel seznam … in danes opazila, da kar je bilo v njegovih rokah, se je uresničilo. Kar je bilo v mojih, se je deloma. In to zato, ker sem na določene želje pozabila. A Angel ni na nobeno.

Seveda bi bilo nerealno vas na tej točki spodbuditi, da napišete pismo svojemu Angelu Varuhu in nato čakate, da se vam vse, kar ste ga prosili, tudi izpolni. Kajti Angeli lahko pomagajo samo do ene točke … nato pa je odvisno od številnih drugih faktorjev – tudi od vas. Pa vendar se mi zdi napisati svojemu Angelu pismo čudovita terapija, preko katere ozavestimo določene svoje potrebe, želje in čustva.

Z razmišljanjem velikokrat ostanejo stvari v zraku; vzamejo nam ogromno energije, nam rušijo notranje ravnovesje – od razmišljanja pa velikokrat nimamo nič, razen nepotrebnih skrbi. Vzemite si 30 minut zase in za vašega Angela. Pripravite si prostor, ki vam je všeč. Prižgite si ljubljeno glasbo in najljubšo svečko. Pripravite si dišeči čaj. Predstavljajte si, da ste svojega Angela povabili na prijeten obisk. Nato izberite primeren papir in mesto, kjer boste pismo spravili. Lahko je to posebna škatlica ali kot v mojem primeru, priljubljena knjiga.

Preden začnete s pisanjem, se sprostite in meditirajte za nekaj minut. Naj bo ozračje za vas popolno. Nato pa napišite Dragi Angel Varuh … in se popolnoma prepustite trenutku.

Lahko da pride na dan marsikaj, česar si niti ne predstavljate. Mogoče se bo določena želja ali misel zbistrila. Mogoče boste s tem pričeli posebno osebno zdravljenje.

Vse, ki vas zanima in privlači Angelski svet vabim, da namenite čim več časa sebi in meditaciji. Da iščete sami načine, kako priti v stik z angeli. Da si ustvarite okolje, ki vas spodbuja in spominja, da lahko imate v življenju več: več Miru, Ljubezni, Razumevanja, Potrpežljivosti, Ravnovesja, Svetlobe …

Življenje je eno samo in mi smo tisti, ki si izberemo, kje bomo in kaj bomo. Najdeno pismo me je spomnilo, da je vse v naših rokah oz. naj iz glave pride v naše roke.

6 komentarjev

  1. Tina pravi:

    Hvala za ta srčen nasvet. V teh tehnološki dobi ostaja prav zares vse v zraku. Mene kar segreje v srcu ko najdem kakšno staro staro pismo. Bom upoštevala predlagano. Hvala.

  2. Pinka pravi:

    Zelo lep predlog. Pred kratkim sem na novo “odkrila” seznam 100 želja o katerme si pisala – lahko rečem enako, kar je bilo v mojih rokah se je delno izpolnilo. Nekatere želje so me čisto presenetile. Hvala ti ker odpiraš.

  3. Mihaela pravi:

    Mi moramo narediti dokler je mogoč – potem pa se prepustiti angelom in višjim silam.

  4. Sara pravi:

    Današnji blog mi je zelo všeč- Najbolj so mi včeš blogi o Angelih. Če se da 🙂 naj jih bo čim več 😉

  5. Veronika pravi:

    Še ena stvar na seznamu reči kateremo želim narediti 🙂 Hvala!

  6. Nina pravi:

    Lep nasvet in lepe misli.