Moj blog

23. december, 2016ANGELSKO DARILO

Drage sestre in bratje, angelsko darilo ni okrasek ali obesek, ki prinaša srečo, je prava beseda ob pravem času, je rodovitno polje, je nekaj, kar ni mogoče kupiti, niti ovrednotiti. Je pravi trenutek  v vsej večnosti.

Odločila sem se, da naredim ob zaključku tega leta nekaj posebnega in če vam bo zamisel všeč, jo lahko tudi ponovim. Pripravila sem vam Angelsko darilo – Angelsko napoved za prihajajoče praznike. Naj vsak izmed vas najde v njej nekaj, kar se mu usede v srce in kar zadoni z Dušo:

„Čas pred vami, je čas introspekcije, to je čas, ko se lahko zazrete vase in pridete do nečesa pomembnega. A preden to storite, morate razumeti, da če česa v življenju niste dosegli, ne pomeni, da si tega ne zaslužite ali da je življenje bilo krivično z vami, temveč preprosto zato, ker vam to ni bilo namenjeno. Namenjeno vam je nekaj drugega. Cilj, ki ga niste mogli doseči, vas bi zapeljal stran od tistega, ki ga morate. Zavrzite zato vse svoje občutke krivde, razočaranja in zamere; pripravite se na to, kar vas čaka, pa čeprav boste morali za tisto, kar vam je namenjeno, popolnoma spremeniti svojo življenjsko smer. Življenje je z vami vedno dobro, saj vas usmerja k temu, kar sto prišli doživeti, usmerja vas k vaši Notranji Resnici, k pravi Sreči.

remembering-amnesiaPrihajajoči čas vas bo spodbujal, da odvežete sloje svojega ega; kot bi lupili čebulo, odvrzite vsa vaša prepričanja, ki v resnici niso vaša, odvrzite čustva in pričakovanja, ki so vam jih vsadili drugi in niso zrasla v vašem Srcu. Olupite od sebe vse, kar ni vaše, samo tako boste prišli do svojega bistva. Če je nekaj prav za večino, to še ne pomeni, da je prav za vas. Če si je nekod ustvaril družino, to še ne pomeni, da morate tudi vi to narediti. Vsak ima svojo pot in življenje lahko postane neznosno, ko izberete pot nekoga drugega.

Čas med prazniki bo lahko na trenutke tudi napet, saj boste najlažje preko notranje napetosti začutili, da nekaj ni vaše, da se tre z vašo dušo in takrat bo najboljši čas, da zavržete vse tisto, česar ne potrebujete več.

Ko boste sledili sebi, ko boste lahko odvrgli vse, česar ne potrebujete, boste zaslišali svoje Srce, zaslišali boste njegov glas in lahko mu boste sledili. Prednovoletni čas je najboljši čas, da pridete do svojega Bistva, brez ceremonij, brez velikih besed ali večjih obljub. Je čas tišine in lepote.“

To je bilo Angelsko sporočilo za vse nas. V kolikor bi si želeli, da bi objavljala takšna angelska sporočila, mi prosim pustite spodaj komentar, da bom vedela, da je tudi v takšni obliki dobrodošlo.

 

11 komentarjev

  1. Anita pravi:

    Seveda je dobrodoslo:) S pomocjo angelov sem namrec letos olupila najtrso lupino, ki sem si jo z leti nakopala okrog sebe:) Zavedam se, da vsi sloji se niso olupljeni, a jih vztrajno lupim, pa ceravno “pece”. Letosnje leto je bilo zame prehodno, saj sem se odlocila in sla po svoji poti. Priznam, najtezja je bila odlocitev, a nic ne nadomesti notranjega mira in zadovoljstva, ki sem ga s tem pridobila. Vsem zelim, da bi ob koncu leta izbral odlocitev za nadaljevanje svoje poti in ne hoje po poti nekoga drugega. Hvala Sepetalka!

  2. Miha pravi:

    Vsako Angelsko sporočilo je dobrodošlo, tvoja pa toliko bolj!
    Tudi za mano je prelomno leto. Človek kar ne more verjeti, koliko plasti nas loči do našega pravega srca. Kaj dela ego, kaj delajo naše misli.Pri svojem delu na sebi si mi bila v pomoč, včasih kot navdih, včasih kot nežna brca 🙂
    Ob tvojem pisanju se čuti angelska energija – čuti se nekaj, kar mi je bilo prej nedosegljivo in nedojemljivo. Hkrati se ti zahvaljujem in te spodbujam, da nadaljuješ tudi s temi posebnimi sporočili. Nas navdihuješ in kažeš, da je Svet bolj prijazen kot se zdi. Tebi in vsem bralcem želim lepe praznike.

  3. Pinka pravi:

    Angelska napoved je krasno Angelsko darilo.
    Z veseljem sem jo prebrala. Prav toplo mi je ratalo pri srcu. Najbolj to ker se trenutno zelo obsojam za stvari, ki jih nisem dosegla. Vse dobro vsem ….

  4. Tatjana pravi:

    Zelo rada berem tele navdihujoče objave in imam označene kot Pokaži prvo. Zelo se strinjam, da bodo tale Angelska sporočila dobrodošla tudi v naprej. Hvala zanje!

  5. Matjana pravi:

    Zelo rada berem tele navdihujoče objave in imam označene kot Pokaži prvo. Zelo se strinjam, da bodo tale sporočila dobrodošla tudi v naprej. Hvala zanje!

  6. Nika pravi:

    Hvala ti za tvoje delo. Vse je dobrodošlo, ker je iz srca.
    Angelsko sporočilo je zadonelo z mano tako kot si napisala. Življenje ni krivično, je lepo.

  7. Nadja pravi:

    Jaz bom rekla je skromno HVALA. Vam za sporočilo in Angelom ki nas čuvajo in vodijo. Hvala.

  8. Deva pravi:

    Dodam še svoj glas da se takšna sporočila delijo dalje – hvala vam in hvala vsem angelom!

  9. Kaja pravi:

    Vsekakor je to moj najljubši blog. Takšne Angelska sporočila so pisana na mojo Dušo.
    Hvala za vse kar daješ in deliš.

  10. Mihaela pravi:

    Iz srca do srca.
    Hvala.

  11. sixty pravi:

    Bom izrazila svoje skromno mnenje. Vaše Angelsko sporočila je izredno globoko in kompleksno, prav tako kot ste verjetno globoki in kompleksni vi sami. Zase sem našla iskrico v njem. Gre za posebno luč in potrdilo, da kar čutim že ves čas je tisto pravo.
    Zato toplo pozdravljam vaše objave z Angelskimi sporočili.