Moj blog

17. november, 2015ANGELSKO ŠTEVILO 333

Drage sestre in bratje, angelsko število 333 je število zdravilce in intuitivcev, simbolizira moč tretjega očesa in ko pričnemo z njim iskat vašo pozornost, pomeni, da je prišel čas, da odkrijete, kdo v resnici ste.

Ponovno se vračam k angelskim številom, saj je to ena najpogostejših oblik sporočil, ki jih prejemamo od angelov in ki se nam zdijo lažje razumljiva kot ostala. Danes se bom ustavila pri čarobnem številu 333, ki se zelo rado pojavlja ljudem, ki so pričeli odkrivata svoje duhovne sposobnosti in ki so občasno malo prestrašeni, ker si ne zaupajo dovolj, da bi jih lahko razvili do konca.

Pri razumevanju angelskih števil, je zelo koristno poznavanje numerologije, a resnično se interpretacija angelskega števila razlikuje od osebe do osebe, saj smo vso edinstveni, kakor so edinstvene tudi naše poti. Angeli vedno izberejo takšen način, da lahko sami razberemo pomeni sporočil, ki jih od njih prejemamo in edino strah in nezaupanje nas blokirajo od tega, da bi jih lahko popolnoma sprejeli v svoje življenje.

Angelsko število 3 je sestavljeno iz treh trojk, zato je dobro najprej pogledati, kaj pomeni število 3.

jahdxAngelsko število 3 nosi v sebi kreativne, radostne in prijazne vibracije, ki prinašajo s sabo energije, ki zbujajo našo domišljijo. To je število našega tretjega očesa, navdiha, ustvarjalnosti in rasti na različnih področjih našega življenja. Število tri nas spominja na povezanost med umom, telesom in dušo ter njeno posebno povezanostjo z Univerzumom in angeli.

Ko se vam pričenja v življenju prikazovati angelsko število 333 vam angeli najprej želijo potrditi, da so ob vas in da vas spremljajo. S tem številom vam odgovarjajo na vaše prošnje in molitve. Ob vas so, in vas podpirajo na vaši življenjski poti. Ko se vam vse pogosteje ponavlja to angelsko število, vam angeli sporočajo, da so ob vas in da zaupajte vase in svojemu notranjemu glasu, ki vas bo vedno pripeljal tja, kamor morate priti. Angeli ne bodo nikoli vplivali na vašo svobodno voljo, vedno ste vi sami tisti, ki se odločite za določen korak, s tem številom vam želijo le sporočiti, da ne glede na to, kaj naredite, vas bodo vedno pripeljali (četudi po daljši poti) do želenega cilja.

Angelsko število 333 govori tudi o tem, da angeli sodelujejo z vami na različnih nivojih; vse zato da izpolnite svoj načrt na teh Zemlji. S tem številom vam potrjujejo, da je vse Vesolje koncentrirano v vas in vaša prava dejanja – zato namenite nekaj pozornosti tudi temu, za kar sami prosite.

Velikokrat se prične to število pojavljati ljudem, ki začnejo odkrivati in spoznavati svoje duhovne darove. Takšni ljudje so močno intuitivni, imajo sposobnosti uvida v ljudi in dogodke in sedaj je čas, da te svoje darove delijo tudi z ostalimi.

Vsakič, ko se vam v življenje prikrade to čarobno angelsko število, je to priložnost, da sprejmete čisto angelsko svetlobo v svoje življenje, da dopustite, da vas skozi mir in tišino angeli naučijo ljubezni in živeti v tem, sedanjem trenutku. Ne pozabite, da je odkrivanje svojih duhovnih darov postopen proces, kjer je prva lekcija namenjena spoznavanju dvomov in strahov.

Vsakič, ko uzrete angelsko število 333, naredite en korak nazaj in poglejte na svoje življenje z druge perspektive. Odprite angelom svoje srce, občutite sedanji trenutek in sprejmite njihovo sporočilo, tako da začutite resnico, ki prebiva znotraj vas.

Slikovno gradivo: gypsyh.deviantart.com, galaxybackground.com

12 komentarjev

 1. Neja pravi:

  To je pa moje število do letošnje pomladi!
  Hvala za tvojo interpretacijo, me je kar povzdignila!

 2. Vanja pravi:

  Draga moja seletaka…hvala za danasnje misli…sem ti ze dosti pisala, stevila so ob meni vsak dan …predvsem pa opazam 333….vse mozne kombinacije….hvala ti DA SI…z ljubeznijo Vanja

 3. Surya pravi:

  Angelsko število 333 tudi mene vleče k simbolu tretjega očesa, intuicije in vsega, kar z lastnimi očmi ne moremo videti: zelo podobno kot so angelska sporočila, ki jih moramo brati s srcem, ne s pametjo.

 4. Vita pravi:

  Število 3 predstavlja zakon ljubezni. To je tudi število izraznosti; tako z intelektom kot z intuicijo spodbuja različne vrste umetnosti. Združuje tri različne vidike naše zavesti.

 5. Gaja pravi:

  Tu je nekaj podatkov o tem številu, ki sem jih našla na spletu:
  Številu tri naj bi v splošnem pripadala energija kreativnosti. Skozi besede to število kaže na osebno rast.
  Število tri predstavlja popolnost in izpolnitev ter vse, kar lahko prispeva k osebnostni celovitosti. Po Jungu naj bi trojka pomenila nekaj, kar še ni dokončano (celo bog brez hudiča ni popoln); del, ki manjka, pa lahko dobimo iz naše podzavesti.Povsod po svetu, še posebno pa v Evropi je trojka med ljudstvom najbolj priljubljena številka in se pojavlja zelo pogosto. Večinoma prinaša srečo, le redko se zgodi, da je številka tri povezana z nesrečo. Sreča ali nesreča naj bi imeli pogosto trojni vidik. Če se zgodi nesreča, bosta sledili še dve; enako pa naj bi se dogajalo tudi s srečnimi dogodki. Lahko predstavlja tudi avtoriteto in ambicije, število tri pa naj bi vladalo v zakonu, denarju in veri.
  Tri pomeni sedanjost, preteklost in prihodnost.

 6. Miha pravi:

  Da gremo malo izven teme, a ostanem pri angelskih sporočilih: “Vse dobre stvari so tri”.

 7. Pika pravi:

  Angelsko število 3 je povezano z vnebovzetnimi mojstri in ko se nam prične ponavljati v življenju pomeni to angelsko število pomeni, da je posameznik deležen pomoči vnebovzetnega mojstra, ki mu je najbolj blizu.

 8. Mars pravi:

  To angelsko število se je pojavilo tudi v moje življenje in moram priznati, da čutim upliv, ki ga ima nad menoj. Upam, da se bo ta upliv še stopnjeval, saj ga trenutno res potrebujem, da osvetlim temne predele sebe in pustim samo svetle. Škoda, ker ne obstajajo magične tablete, ki bi to lahko pospešile. Hvala za blog, priznam, da sem ga bil res potreben.

 9. Bracken Pepperglow pravi:

  Hvala, super razlaga!

 10. Nives pravi:

  Krasna razlaga. Me veseli da je prislo tudi to stevilo na vrsto pri tebi.

 11. Vanja pravi:

  pravkar sem spet videla 333, Šepetalka, povej še kaj več o tem prosim…bom zelo vesela, objem za vse angelske duše….

  vanja

 12. Mort pravi:

  333 klick 🙂 Sem ti hvaležen za vsakega.