Moj blog

23. oktober, 2015ANGELSKO ŠTEVILO 111

Drage sestre in bratje, angelsko število 111 vam sporoča, da je prišel čas, ko se morate osredotočiti na pozitivne stvari v vašem življenju, saj so ravno misli tiste, ki oblikujejo naša življenje. Strah ustvarja strah, ljubezen pa samo ljubezen.

Angelsko število 111 je število, ki nosi v sebi moč manifestacije oz. uresničenja, saj je sestavljeno iz števil 1 in 11. Angelsko število 1 vibrira z lastnostmi kot so samostojnost, enkratnost, motivacija, novimi začetki in z vztrajnostjo. Daje nam moč, da nadaljujemo naprej po svoji začrtani poti. Na drugi strani nas angelsko število 11 vabi, da se povežemo s svojim Višjim jazom in zato simbolizira tudi duhovno prebujenje in razsvetljenje, visoke energije, navdih in intuicijo, samoizražanje ter senzitivnost.

Ko se vam začne v življenju pojavljati število 111, vam angeli sporočajo, da bodite pozorni na svoje stalne, ponavljajoče se misli in ideje, saj se lahko zelo hitro uresničijo, najsi bodo dobre ali slabe. Poskrbite, da v svoji glavi razčistite vaša prepričanja in da le-ta postanejo pozitivna in optimistična. Samo tako lahko angeli usmerijo v vaše življenje trenutne energije obilja in uravnoteženosti. Angelsko število 111 sporoča, da so se v vašem življenju sedaj odprla posebne energetska vrata za vas, preko katerih lahko zelo hitro uresničite svoje zamisli.

Ko se vam prične to število pojavljat dalj časa v vaših življenjih, morate postati bolj pozorni na svoje misli. Lahko si celo začnete pisati, kaj ste razmišljali v trenutku, ko se vam je pojavilo to angelsko število in ustvarite pomemben dnevnik vaših misli, ki vam ob kasnejšem prebiranju pokazal moč vaših misli. Bodite pozorni, da usmerite svoje misli in vizije vedno v tisto, kar si v življenju želite in ne v tisto, česar v življenju nočete. Postanite bolj modri pri izbiri svojih prevladujočih misli in ne osredotočajte se na svoje strahove, saj se lahko v tem trenutku vaših življenj ravno tako kot pozitivne misli, uresničijo.

ange111Naj vas kljub temu ne bo strah, če vas spreletavajo negativne misli, ko vidite to posebno angelsko število. Sedaj je pravi trenutek, ko se jih lahko zavedate in jih spremenite v nekaj dobrega. Zapomnite si, tudi padci so pomembni, da se naučimo dvigniti v življenju.

Ko se boste začeli zavedati misli, ki se vam stalno podijo skozi glavo, boste lahko razumeli tudi odgovor na vaše prošnje ali molitve. Vaše pozitivne afirmacije in optimistični odnos do življenja vam bo pomagal pri uresničitvi vaših želja ter uresničenju vaših ciljev. Vse to pa vas bo pripeljalo do točke, ko boste lahko služili in stopili na pot vašega duhovnega poslanstva.

S tem številom lahko pomagate vašim bližnjim, jim služite kot navdih, saj nosite ves čas v sebi modrost in močno intuicijo, ki vas vodi v vašem življenju. Postanite navdihujoča luč za druge in s svojimi dejanji dvignite svoje duhovno zavedanje. Zaupajte angelom, ki vas podpirajo pri vašemu duhovnemu poslanstvu »lightworkerjev«. To število se pojavlja velikokrat osebam, ki šele odkrivajo svoje darove in poslanstvo oseb, ki nosijo luč v življenja drugih, tudi preko angelov.

Ne pozabite, ko enkrat razumete, kaj vam želijo angeli povedati z nekim angelskim številom, se to število lahko umakne iz vašega življenje in se v njem pojavi novo. Bodite vedno pozorni na čas tega prehoda, ki zaznamuje čas zaključka neke lekcije.

Za vse, ki se vam v življenju pojavlja angelsko število 1, vas vabim, da si preberete blog:
Angelsko število 1
http://angelskasporocila.si/2014/10/07/angelsko-stevilo-1/

slikovno gradivo: stuffpoint.com, www.inspiringwallpapers.net

9 komentarjev

  1. Miha pravi:

    Me veseli, da si nazaj obudila temo angelska števila. Angelska števila so eden najbolj očitnih sporočil, ki jih lahko opazimo tudi ljudje, ki nismo tako občutiljivi na njihove subtilneše znake. Se veselim nadaljevanja.

  2. Binči pravi:

    <3 tudi mene veseli, da so na sporedu angelska števila. Dobre dve leti me spremljajo in sedaj mi je še bolj jasno kaj moram početi ;-), dogaja se mi, da v enem dnevu vidim vse od 111-999. hvala na razlagi

  3. Vita pravi:

    Sem kliknila na povezavo na stari blog z Angelsikm številom 1 in me je prešinil prav nenavaden občutek. Sem nekaj časa nazaj zapustila angelska števila in se osredotočila na druge njihove znake. V idtr, trenutku sem se spomnila na datum 1.11. ki se bliža. Se mi zdi kot bi mi angeli nekaj hoteli sporočiti preko njega.

  4. Mihaela pravi:

    Angeli nas s tem številom prosijo, da prevetrimo svoje misli. Prav imaš, tudi če so negativne je prav sedaj možnost da jih obrnemo v nekaj lepega.

  5. Veronika pravi:

    To število in njegovo varjacijo 1111 sem videvala povsod. Že nekaj časa se mi ne pojavlja več. A to pomeni da ga ne potrebujem več? Zdaj se mi pojavljajo bolj pogosto dvojna šetvila 22,33,88 – je kakšen pomen pri dovojnih šetvilih?

  6. Bracken Pepperglow pravi:

    Šepetalka angelov piše da ko razumeš neko število in razrešiš vozle v glavi izgine. Meni se je to število pojavljajo samo enkrat v lifu in nikoli več. Za razliko od ostalih me ne spominja na nič posebej dobrega in mi je bilo kot opozorilo.

  7. Vesna pravi:

    Se že kar nekaj časa poglabljam v angelska števila in ob prebiranju tvojih blogov prav uživam. Vedno je vse povedno na mestu, konkretno in z občutkom. Je pa tako z angelskimi števili in govorim iz svojih izkušenj, pojavljajo se ljudem, ki ŽELIJO videti in poznati svojo usodo. S temi število se odkriva naše poslanstvo in naša osebna pot. Bodite odprti zanje in sprejmite jih kot blagoslov v svojih življenjih.

  8. polonca pravi:

    Angeli so del mojega zivljenja ze nekaj casa….jih cutim dojemam in sprejemamm…
    zadnjih 10 let se mi odvija st11, 111 ali1:11…v vseh oblikah…zdaj ko si analiziram svoje zivljenje za nazaj, vidim, da sem imela dolocene misli in zelje v vsem tem obdobju, ki so se uresnicevale…od najti svoj dom, finance, otrok(imam42let)…ko sem vse to dobila sem mislila, da se bo portal enic zaprl, a vidim, da se se naprej odvija…. prosim veliko svoje angele zaposlanstvo, ki mi je dano na tem svetu..moc energije in delo ter zdravljenje potrebnim ljudem…vem in cutim, da imam v sebi potencial pomagati ljudem, ki so potrebni pomoci…..iscem pot, kako priti do bistva in se najti v tej sferi…verjamem, da bo prisel cas, ko mi bom nasla odgovor in dokonca izoblikovala svoje darove, ki so mi namenili; Oce Univerzum in Mati Zemlja….cakam in prosim ta trenutek, znam, da se mi bliza ali pa mi visi za vratom, le se bolj moram prisluhnit Sebi..
    ko to pisem imam energijski slem na glavi(jaz mu tako pravim), je dober obcutek, ker znam, da so z mano…
    polona