Moj blog

16. oktober, 2015ANGELSKO ŠTEVILO 222

Drage sestre in bratje, angelsko število 222 nosi v sebi vibracije prebujanja duše. Predstavlja velike zamisli in njihovo uresničitev. Z njim lahko razumete Višjo voljo in vaše pravo poslanstvo. Angeli vam preko njega sporočajo, da lahko s kapljico vere in zaupanja, uresničite svoje skrite sanje.

Pred kratkim se je name obrnila oseba, ki se ji že skoraj leto dni stalno pojavlja število 222 oz. 2222. Vsako noč se zbuja ob 2:22, njeni računi se vedno ustavijo pri vsoti 2,22 ali 22,2 EUR, ko bere knjigo je to stran, na kateri se najpogosteje ustavi njen pogled … in najbolj zabavno se ji zdi, da ima dvojčka stara 2 leti. To ponavljanje jo je pripeljalo do misli, da ji vesolje želi preko tega števila nekaj povedati, a sama pravi, da ni sposobna razvozlati te uganke.

Zaredi tempa življenja, ki ga imamo in naše osredotočenosti na zunanji svet, imajo angeli zelo težko nalogo pri iskanju naše pozornosti. Najlažja pot zanje je tista preko številskih sinhornosti, kot je v tem primeru, saj ko se neko število dalj čase vsiljuje pred naše oči, nam s tem zbuja radovednost in zanimanje ne glede na to, koliko nam je blizu angelski svet.

Vsako število nosi v sebi svojo vibracijo, podobno kot barve, in tudi v tem primeru nosi vsaka vibracija v sebi svoje lastno sporočilo. Dejstvo je, da je vsak posameznik sposoben sam razbrati sporočilo, ki ga prejema, a zaradi strahu in različnih prepričanj, se sam sebe pogosto pri tem blokira. Vedeti moramo, da zberejo angeli vedno tisti kanal, ki nam je najbližje in preko katerega lahko najlažje razumemo njihovo sporočilo. Velikokrat so to angelska števila, saj je simbolika števil danes dostopna vsakomur, da ne govorimo o pomembnih številih v naših življenjih, kot so datumi rojstva ali hišne številke, ki jih nosimo v svojem srcu do smrti. Zato sem prijateljevo ženo najprej vprašala, ali je na kakšen način povezana s tem številom. Ker v spominu ni našla posebnega datuma ali povezave z številom 22 ali 222, sem naredila korak naprej in ji razložila njegovo vibracijo in posledično pomen tega števila.

Vedno, ko se vam v življenju ponavlja določeno število, se najprej vprašajte, ali je le-to povezano s kakšnim vašim spominom: ali je kdo rojen na ta datum ali živi na tej hišni številki? Šele ko ne najdete neke osebne povezave z njim, poiščite njegov simbolni pomen. A lastne izkušnje mi kažejo, da angeli napogosteje zberejo število, ki nas hitro na nekaj asocira.

2ojkAngelsko število 222 se najpogosteje pojavlja kot sinhronost ljudem, ki se začnejo zavedati angelske prisotnosti. To število nosi v sebi poseben pomen in izjemno moč za prebujajoče se duše; število dva simbolizira namreč navdih, pomembne in velike ideje ter obenem potrebno osredotočenost in vztrajnost, da jih prenesemo iz sveta sanj v našo resničnost.

Angelsko število 222 ima po drugi strani izjemno moč manifestacije oz. udejanjenja, zato če se vam to število stalno pojavlja ob neki določeni misli, ki se vam ne zdi mogoča, je to znak, da se motite. V tem trenutku vam angeli sporočajo, da se lahko vsaka misel udejani. Dobro je biti pozoren, ob kakšni priložnosti se nam to število pojavi. S kom smo, o čem razmišljamo, kaj poslušamo? Velikokrat je razlaga tega števila preprosta potrditev naših misli.

Ob tem ponavljajočem številu lahko uresničite nemogoče, če le znate prisluhniti sebi. S tem številom imajo angeli tudi moč, da prinesejo v vaše življenje ravnovesje in poseben blagoslov, ki ju potrebujete pri manifestaciji vaših sanj.

Ko se vam dlje časa pojavlja angelsko število 222, je to potrditev, da ste na pravi poti; ob pravem času na pravem mestu. To je število, ki se pojavljam prebujajočim se dušam, zato je zelo pomembno, da ostanete pozitivni ob njem, saj lahko angeli vstopijo v naša življenja le z ljubeznijo in potrpežljivostjo. S tem število nas angeli spodbujajo in nam zagotavljajo uspeh, ko bomo stopili na našo pravo pot.

S številom 222 nas angeli spominjajo, da moramo ohraniti vero, osredotočenost na to, kar si želimo in ne na to, česar si ne želimo. Najpomembneje pa je to, da končno začutimo, da karkoli se nam v življenju zgodi, je to izraz naše Višje volje, ki nas pelje tja, kamor smo namenjeni. K izpolnjevanju našega poslanstva.

Slikovno gradivo: play.google.com, imgkid.com

8 komentarjev

 1. Vita pravi:

  Angelska števila so ena mojih skritih strasti. Zelo bi bila vesela, če bi nadaljevala z njimi.
  Angelsko število dve je zelo podobno številu ena, ker se oba pojavljata ljudem, ki se začenjajo odkrivati.

 2. Miha pravi:

  Z odprtimi rokami sprejemam temo angelskih števil. Upam na nadaljevanje.

 3. Mojca pravi:

  tudi sama se pridruzijem prosnji za nadaljevanje razlag se ostalih sekvenc stevil. Tvoji blog je preprosto fantasticen!

 4. Katy pravi:

  Z veseljem bi prebrala še kaj o drugih angelskih šetvilih.

 5. Zvezda pravi:

  Včeraj zvečer razmišljala o angelih in pogledala na uro ob 22:22.

 6. aida pravi:

  Pozdravljeni,
  Skozi življenje me spremljata števili 1 in 3. Jaz sem rojena 31., mož je rojen 31.v mesecu, živimo na hišni št. 13, v stanovanju 13, moj nekdanji fant-partner je bil rojen 1.3. KAkšen pomen imata števili zame ?

 7. stana pravi:

  Zanima me če imam prav :2222 je 8 , stari oče je umrl 1948, njegova hišna št. je bila 48 in moj oče je imej 8 otrok živih(ena je umrla ob rojstvu).
  sedaj pa bistvo .ti moji bratje in sestra so me po domače povedano opeharili . Bila sem pri eni odvetnici ki mi je zagotovila da ne morem nič.Z možem sva se odločila da pustim vse skupaj in sva se peljala iz Idrije direktno v Ljubljano na loto kjer sem vplačala za desetkrat kombinacijo lota . Sedaj ko vse to berem premišljujem in preračunavam bo mogoče dobitek 8ič.
  Moram pa še nekaj povedati. Ko sva šla iz Idrije proti Ljubljani se mi je prikazala svetlobna krogla namesto oblaka v obliki angela.Sem ljubiteljica angelov in delam sama klekljane angele.
  Še o tem zakaj 8 Ker sva med potjo srečevala avtomobilske tablice s samimi osmicami.
  Prosim za vaše mnenje

 8. Nila pravi:

  Ko razmisljam o nekom, mi pogled obrne na st 222 in vsakic pozabim da je tam napisana. Ko jocem in si recem, tocno to si zelim ter ob 22:22 pogledam na uro. Veckrat tablice, skoz ista misel. Veckrat vidim tudi inicialke na raznih napisih..dolocena druga crka v povezavi z glavno inicialko sta mi dali odgovor..na ocitno laz in ja..je bolelo. Bi me se bolj bolelo ce ne bi teh crk videvala? A je to morda opomba da ne smem misliti o tem. Kaj mi zelijo povedati? Pa se to..sele zdaj ugotovila ..zivim na st 2, rojena no prva in zadnja cifra mojega datuma sta 2, zivela sem na st 11..dvakrat a razlicen naslov. Brat ima 2.22..veliko dvojk?! Vsak ima vsaj po eno ali dve dvojki v datumu rojstva. Ali pac slednje ne pomeni nic. Moj otrok babica in tasca rojene na isti datum d/m..zakaj? Sestevek datuma brez letnice..je moja st zivljenske poti. Ima kdo kaksno idejo..s katerega kota naj gledam. drugace pa imam trenutno vse v razsulu ..lp