Moj blog

13. marec, 2015ODKRIVANJE SEBE

Drage sestre in bratje, odkrivanje sebe je del osebne rasti. To ni ne etapa niti faza, je del procesa, ki znova in znova odpira nove prostore našega zavedanja, našega pravega jaza. Odkrivanje sebe je eno najlepših in najskrivnostnejših odkritij v vašem življenju.

Bralci me velikokrat sprašujete o mojih začetkih dela z angeli, sprašujete me o tem, kako pravzaprav komuniciram z njimi in kako bi lahko sami pričeli s tem. Zato tudi današnji blog. Da posvetim na vprašanja, ki se zdijo samoumevna, a to se zdaleč niso.

Naj pričnem z odgovorom, ki mi ga postavlja večji del mojih ljubih bralcev. Angele prikličem vedno na isti način. Poiščem svoj mir, se sprostim, globoko diham in ko vem, da sem dovolj sproščena, jih prosim, naj pridejo k meni. Nato čakam, če dobim kakšno sliko pred sabo ali jim preprosto postavim vprašanje, na katerega iščem odgovor. Največkrat odgovor slišim, velikokrat ga spremljajo tudi slike, ki so vezane na odgovor. Te sliko se lahko kot dopolnitev k odgovoru, lahko pa odpirajo čisto nova vprašanja.

Seveda tak način komunikacije ni nastal prvi dan, ko sem z njimi komunicirala. Za taksnim načinom komunikacije stoji veliko let dela z angeli. Zato vsakemu, ki se želi približati angelskemu svet, naprej svetujem, da naj odpre oči. Kajti najprej morate poiskati svojo pot z angeli. Vsak mora pri sebi najti svoj osebni način komuniciranja z njimi, a začenjamo vsi enako. Z znamenji. Ko prosimo angele za nek odgovor, moramo nato močno odpreti oči zanj. To pomeni, da moramo biti odprti zanje. Angeli nam govorijo na različne načine, preko različnih kanalov. Vaš kanal ni nujno isti kot moj in moj ni nujno isti kot vaš. V tem ni nič slabega, je pogojen kot barva oči, ki naju lahko loči, a hkrati je zaradi tega svet bolj pester in bolj lep.

beauty-of-fairiesSpomnim se, kako sem leta nazaj prosila svojega angela, naj mi pokaže oz. posveti na nalogo, za katero sem prišla na ta svet. Isti trenutek je zmanjkala elektrika in ko sem prižgala svečko, se je plamen premaknil v smer mize, na kateri je bil moj dnevnik s pisalom. Smešno, saj takrat še nisem vedela, kaj bi pomenil spletni dnevnik. A sporočilo je bilo jasno, če sem ga bila pripravljena sprejeti.

Svoje delo na sebi sem začela počasi, saj sem potrebovala najprej najti v sebi zaupanje in osredotočenost, da se sredi poti ne bi obrnila nazaj. Potrebovala sem ogromno časa, da sem sploh spoznala, kam moram in kako to moram. Vse to je del pot. Vsak začetek je poseben in je kot seme, ki šele kaže na možnosti sadu ali cveta, v katerega se lahko razvije. Tako lahko v tem času le zaslutimo potencial, v kaj se lahko nase življenje razvije.

Skrivnost vsakega znanja, spoznanja in vedenja ležijo v času, ki jim ga posvetimo. Prav vsak izmed nas nosi v sebi posebne darove, ki bi jih lahko s časom in z delom razvil v neskončnost. Veliko ljudi nosi v sebi dar izostrene intuicije, šestega čuta oz. nekakšnega notranjega vodstva, ki pa ga ne uporablja pravilno ali dovolj pogosto… iz različnih razlogov. Takšni ljudje se običajno zelo dolgo iščejo, zelo počasi odkrivajo in spoznavajo svojo naravo – a ne zato, ker tega ne bi bili sposobni – bolj zato, ker svoje energije usmerjajo drugam v življenje; bodisi v družino, delo, študij, … Takšni ljudje imajo občasno presenetljive uvide in občutke, ki jim kažejo pravo smer in pravo pot, a na žalost je vedno nekaj ali nekdo pomembnejši od njih samim.

Duhovna pot pomeni med drugim tudi odkrivanje in spoznavanje sebe in svoje lastne narave. Tiste, ki je skrita v nas ZA nas. Zato pogumno na svojo pot. K odkrivanju svojega edinstvenega zaklada.

Slikovno gradivo: Nicole Omernick, www.listofimages.com

15 komentarjev

  1. Pinka pravi:

    Zelo težko sem si prej predstavljala, kakod delaš z angeli. Verjamem, da je za tebo veliko ur dela in da ne pride vse čez noč. Zelo dobro napisano, predvsem za nas “začetnike”. Hvala!

  2. Miha pravi:

    Tudi meni je všeč ta konkreten opis, ker si tako lažje predstavljam, kaj se dogaja. Čeprav po drugi strani piše, da naj vsak poišče svojo pot in način, s čemer se ne bi mogel bolj strinjati. Zato delo pod roke in oprimo srce in oči!

  3. Hana pravi:

    Jaz sem ena izmed tistih, ki me je to zelo zanimalo. Hvala za odgovor. Iz srce!

  4. Nina pravi:

    Kako resnično je to kar si zapisala!Se popolnoma prepoznam v opisu, ker tudi jaz včasih marsikaj začutim in vem, kaj se bo zgodilo. Potem pa gre vse mimo mene, se usmerim v drugo stran življenja in ta svoj dar prepuščam samemu sebi. Od njega nima veliko, ker sem preveč osredotočena na druge in jim dam prednost pred mano. Spet kot bi pisala meni … 😉

  5. Ribica pravi:

    Prvič berem kaj takega. Deluje čisto naravno po opisu. Zanimivo. Kaj tekega si nisem mislila, da se lahko dogaja. Zanima me kakšne so potem te infrormacije ki jih človek lahko na takšen način najde?

  6. Ninchy pravi:

    Zelo lepo napisano. Moja izkušnja je ta, da je potrebno odpreti srce in zaupati vase…želja, katera pride iz srca,ko jo začutiš, se izpolni…pri meni je to tudi kar nekaj let trajalo, da sem se odprla angelskim svetom. Na začetku sem bila pod pritiskom, ker sem hotela na vsak način prideti v stik, a ni šlo. Ko je bil pravi čas za to, ko sem našla svoj popolni notranji mir in ko sem odprla svoje srce, se mi je začelo dogajati. Tako da vztrajate, vse bo, ob pravem času….

  7. Luna pravi:

    Se strinjam, poleg vsega je potreben tudi pravi čas.Vsako obdobje v življenju ima svoj namen in ko pride nas čas … ga moramo samo sprejeti.

  8. Deva pravi:

    Tudi meni pravi srce, da smo vsi vsega sposobni. Čudovita primerjava, ko naju lahko barva oči loči, a s tem hkrati olepša svet. Hvala za globoke misli besede in izjušnje. Ves dan lahko razmišljam o enem samem stavku …

  9. Sever pravi:

    Preko vaših besed črpam ogromno energije, želje in volje da postanem to kar sem. Resnično navdihujete moje življenje. Vsaka vaša izkušnja v meni prebudi glas, da lahko tudi jaz nekaj naredim iz sebe.

  10. Vesna pravi:

    Pred časom sem postavila angelu varuhu vprašanje kaj je moje poslanstvo.Nisem dobila tako jasnega znaka zato sem začela dvomiti, če je to pravi način.Zdaj pa bolj kot ne dvomim vase, da nisem imela dovolj odprtih oči.Zelo lepo napisan blog, a vseeno me je zmedel ker je verjetno zadel v mojo bolečo točko.

  11. Ciceron pravi:

    Čestitke za vaše dobro delo . Zelo rad vas spremljam in uživam v vaših mislih.

  12. Apolonija pravi:

    Odkrivanje sebe – kako lepo napisano. To je najbolj zanimivo potovanje od vseh. Čestitke in blagor vsem, ki ste že na tej poti.
    Hvala ti da deliš svoje neprecenljive izkušnje.