Moj blog

3. februar, 2015ANGELI IN KRISTALI 2.del

Drage sestre in bratje, angeli in kristali smo si zelo podobni. Oboji smo na Zemlji zato, da vam pomagamo, da vas zdravimo in višamo vaše vibracije. Skupaj delujemo močneje, zato nas  druge ob drugih vpeljite v vašo duhovni svet.

Številne so tehnike, ki nam lahko pomagajo napredovati po naši duhovni poti. Povezovanje z angeli in ostalimi bitji svetlobe je ena izmed teh. Vsa bitja svetlobe namreč stremijo k našemu duhovnemu razvoju in samo čakajo, da jih povprašamo za njihovo pomoč. Pogosto pa naletimo na neko notranjo blokado, ki nam onemogoča vzpostavljanje stika z njimi. Pri povezovanju z angeli so vam lahko kristali v veliko pomoč. Kristali nam – podobno kot angeli – dvigujejo osebne frekvence, kar nam na stežaj odpira vrata v angelskih svet. Krog se s tem sklene in mi smo pripravljeni na duhovno rast.

S pomočjo kristalov lahko pričnete zaznavati angele okoli sebe: lahko jih vidite, čutite, slišite, vohate … odvisno od čuta, ki ga imate bolj razvitega.

Različni kristali služijo različnemu dvigovanju zavesti. Začela bom s kristali, ki spodbujajo jasnoslušnost. Veste kaj to sploh je? Če ste kdaj zaslišali kakšen glasek v prostoru ali pa v vaši glavi, za katerega ste vedeli, da je angelski, imate verjetno razvite jasnoslušne sposobnosti. Nekateri dragi kamni služijo k razvijanju jasnoslušnosti in obenem k vzpostavljanju stika z angeli. Ljudje imamo različne psihične sposobnosti, ki smo jih dolžni razvijati v času. In če vam je namenjena jasnoslušnost, vam bodo določeni kristali pomagali k njenemu razvoju. Poskusite vpeljati v vašo vsakdanjo prakso kristale kot so celestit, petalit, tanzanit ali selenit. Ko boste enkrat začeli uporabljati te kristale, vam bodo le-ti pomagali hitreje napredovati na vaši duhovni poti, saj vam bodo povečali jasnoslušne sposobnosti in preko sluha odprli vrata v angelski svet. Imejte pred sabo to, da vam ni treba biti jasnoslušni, če se želite povezati z vašim angelom varuhom. Nekateri stopimo z njimi v stik preko vida, drugi preko občutkov … načinov je toliko, kolikor je ljudi.

angelfacePoznam nekaj ljudi, ki so začeli čutiti angele šele z uporabo kristalov. To pa zato, ker so njihove energije oz. sevanja zelo podobna. Večina potrebuje nek fizičen stik z duhovnim svetom in ni lepše poti kot jo lahko prehodimo s kristali. Določeni kristali bodo spodbudili v vas vibracije, da se bo to hitreje zgodilo. Med njimi je precej lahko najti zelen prehnit. V preteklosti je ta kamen veljal za čarobnega, mogoče prav za to, ker je pomagal pri vzpostavljanju stika z angelom varuhom. Učinkovit je predvsem, če ga držimo v svojih rokah med vsakdanjo meditacijo.

Sprostite se in globoko dihajte. Predstavljajte si, da vas objema bela svetloba. Počakajte, da se poglobite v meditacijo. Ko čutite, da je nastopil pravi čas, proste angele, da vam pomagajo k dvigu zavesti … še bolj se sprostite in dovolite, da se dvig zavesti … preprosto zgodil. Takrat boste začutili angele in spoznali, kako je meditacija pomembna za vaš duhovni napredek. Pri vsaki meditaciji lahko uporabite kamen, a je posebej za vzpostavljanje stika z angeli, prikladen angelit. Seveda, ni nujno držati ravno ta kristal v roki. Kristali nam lahko pomagajo, niso pa nujni. Zapomnite si, da je nujna samo prošnja angelom. Brez nje vam ne morejo pomagati.

Pri vzpostavljanju stika z angeli pridemo vedno do ene in iste točke, za katero ne morem razumeti, zakaj jo v velikem številu izpuščate. Mislim na to, da ko enkrat proste angele za pomoč, ne odprete oči in ne pričnete čakati na njihov odgovor. Angeli vam bodo kmalu po vsaki prošnji poskušali pokazati odgovor. In to na različne načine; lahko preko sanj, angelskih števil ali drugih sinhronosti. Vendar je vaša dolžnost, da ste sporočilo pripravljeni tudi sprejeti.

vividNa tej točki naj omenim še nekaj kristalov, ki s svojimi vibracijami spodbujajo sinhronosti v naših življenjih. Med njimi je najbolj znan barit, to je kamen, ki posebej spodbuja naključja v naših življenjih ter obenem pomaga razumeti angelsko vodstvo. Ta kamen vam bo pomagal, da se vam bo kmalu po postavljanju prošnje vašemu angelu zgodilo nekaj, kar boste lahko povezali z vašo prošnjo. Preko tega kamna vas angeli učijo o čuječnosti in na to, da ste ves čas odprti za odgovore Vesolja. Med drugim je barit zelo učinkovit k spodbujanju intuicije.

Kamen, ki ste ga izbrali, da vam bo pomagal pri vzpostavljanju stika z angeli, je dobro nositi vedno pri sebi. Več časa, ko so kristali z vami, lažje vam višajo vaše vibracije. Predvsem so kristali  tudi pomembni, ker vam pomagajo občutiti hvaležnost, ki je nujno potrebna za delo z angeli in vašo duhovno rast.

Upam, da ste v današnjem zapisu našli kakšno idejo, kako si sami pomagati na vaši duhovni poti.

Z ljubeznijo.

Slikovno gradivo: imgbase.info, wallpaperswa.com,www.zastavki.com

8 komentarjev

  1. Miha pravi:

    Dobro si predstavila omenjene kristale. Z njimi se res splača meditirati za prave uspehe. Kdor še ni poskusil mu iz srca priporočam barit (barijev mineral). Meni je sprožil naval sinhronosti v mojem življenju in takrat sem se res “zbudil”.

  2. Gaja pravi:

    Po zadjem blogu na to temo sem poiskala angelit. Ima posebno moč. Je dobesedno čaroben in mojo sobo napolnjuje z angelsko energijo.Hvala za vodstvo.

  3. Pinka pravi:

    Hvala Šepetalki, ker iščeš in iščeš načine, kako bi dvignila našo zavest. Hvala tudi Mihu in Gaji, ker delita izkušnje in uporabne informacije. Ste vsi eni sončki, ki svetite na vse okoli vas. Priznam, da večine omenjenih kristalov sploh ne poznam. Me po svoje mikajo, eni me zelo pritegnejo, drugi odbijejo. Ko sem poiskala fotografije od barita, me je zelo odbil. Mislite, da bi bilo drugače, če bi ga prijela v roke?

  4. Živa pravi:

    Super, da si nam še malo razširila znanja o kristalih. Tudi jaz ne poznam omenjenih kristalov, a ti nekako zaupam 🙂
    Veselim se vsake tvoje objave posebej. Hvala ti!

  5. Neja pravi:

    Mene kristali vlečejo na poseben način. Ne poznam pa nobenega omenjenega. Mislim da se krisale tipa z roko tako, da če nam na neki fotografiji ne ugaja, še en pomeni, da nam ne bi bil všeč v živo. Je teb poskušat in ugotovit kateri je za nas. Tako sem jaz našla enega citrinčka, ki je stalno ob meni in mi dviguje energetsko raven.
    Tej blogi so prav odlični tudi zato, ker me spodbujajo k iskanju in preizkušanju novih stvari.

  6. Angel pravi:

    Moj kamen je gotovo angelit 🙂 Pisan mi je na kožo in vsemu, k čemer strmim. Komaj čakam, da si ga kupim. Hvala tudi od mene. Vsakič nov navidh <3

  7. Zvezda pravi:

    Najprej pohvale za odličen blog. Res uporabne in pomembne informacije. Prav je, da se poudari, da ko pošljemo angelom (ali Vesolju) prošnjo, moramo aktivno čakati na njihov odgovor. V smislu odpreti oči, aktivno iskati in biti odpti za različna znamenja. Tudi s kristali kažemo željo in pripravljenost za napredek. Še enkrat pohvale za vrhunsko delo, ki se kaže na tem blogu.

  8. Viktor pravi:

    Kristali nam lahko odprejo nekatera vrata. Ne vseh. Pravilna uporaba, pravilna skrb in hranjenje. Brez tega ne bomo nikoli doživeli pravih rezultatov. Zelo dober blog za usmeritev a je treba še kaj več vedet o kristalih se mi zdi. Za vse navdušence pa veselo na delo k iskanju dodatnih informacij!