Moj blog

12. september, 2014ANGELSKE MRZLICE

Drage sestre in bratje, angelske mrzlice so tisti posebni občutek, ko poživljajoča energija steče skozi vaše telo. Opomni vas, da se okoli vas dogaja nekaj pomembnega. Odprite oči, zaupajte vase in v nas, nato pa storite, kar globoko v sebi veste, da morate. Naj vsako vaše dejanje spremlja ljubezen.

Verjetno ni človeka, ki ga ne bi vsaj enkrat v življenju spreletele mrzlice ob besedah, ki so nosile zanj poseben pomen. Koža se nam takrat naježi in skozi telo steče poživljajoča energija. Malček nas strese in vemo, da mrzlice ob tem posebnem trenutku zdaleč niso bile zgolj naključje. Ste že kdaj meditirali ali samo uživali na soncu, bilo vam je toplo in prijetno, nenadoma pa vas je po vsem telesu preplavil občutek mrzlic? Ali pa ste poslušali neko pesem in je vse vaše telo prevzel nežen občutek poživljajoče energije? Če se vam je to kdaj zgodilo, ste doživeli angelske mrzlice.

Vsakič, ko vas spreleti mraz, ki ni povezan z zunanjo temperaturo ali boleznijo, gre za znak, da se nekaj dogaja na nivoju duše. Ko govorim o angelskih mrzlicah, ne mislim na občutek mrazu, ko nas dobesedno strese, temveč za poživljajoč pretok nežne energije, ki nas poživi, prebudi in povzroči kurjo polt.

Ko se vam bo naslednjič to zgodilo, bodi pozorni. Vaš angel vam namreč prinaša sporočilo, da se okoli vas dogaja nekaj, kar bi morali opaziti in razumeti. Mrzlice so namreč fizično sporočilo naših angelov; velikokrat vam z njimi potrjujejo na vprašanje, ki ga nosite v srcu. Kar počnete ali razmišljate, ko vas spreletijo mrzlice, je pravilno. Dejansko gre za njihov odgovor, ki potrjuje resnico, ki jo trenutno doživljate. Velikokrat pa se vam angel tako približa tudi na telesni ravni, da ga dobesedno začutite na fizičnem nivoju.

vijola-velikaSama doživljam mrzlice kot močno opozorilo: v tistem trenutku se dogaja nekaj resnično pomembnega, na kar moram biti pozorna. Včasih gre lahko samo za takojšen dogovor na vprašanje, ki ga nosim v sebi. Vsakič ob tem začutim močno povezanost z Vesoljem, saj me podoben občutek spreleti, ko se povežem s svojim angelom.

Najboljši nasvet, ki vam ga lahko dam, je ta, da ko vas naslednjič spreletijo mrzlice, postanete pozorni na to, kar se dogaja okoli vas. Na primer, ko se boste z nekom pogovarjali in vas bo spreletela misel, ki jo spremljajo mrzlice, morate spregovoriti. Sama bi mrzlice interpretirala, da kar takrat razmišljam, moram povedati osebi, ki stoji pred mano, saj v tem trenutku resnično potrebuje te besede. Angel vas skozi mrzlice spodbudi, da spregovorite. Lahko pa se mrzlice pojavijo kot opozorilo. Ko stoji pred nami človek, poln negativne energije, vas mrzlice opozarjajo, da se morate pred njim zaščitit.

A vendar so mrzlice najpogosteje znak, da nekdo preprosto govori resnico. To je nežen, angelski način iskanja vaše pozornosti; v takšnem primeru morate natančno poslušati, poskusiti razumeti njihov odgovor in nato stopiti k dejanju.

Slikovno gradivo: www.wallpaperpanda.com, angelifrasibellissime.wordpress.com

 

11 komentarjev

  1. Mihaela pravi:

    Velikokrat so me že spreletela mrzlice. To je res en poseben trenutek in občutek, ko veš da ni kar tako.Vedno se mi je ob takšnih trenutkih prižgal alarm, da se nekaj pomembnega dogaja okoli mene.Mrzlic do sedaj nisem razumela kot angelsko sporočilo. Hvala za namig 🙂

  2. Nina pravi:

    Preveč se osredotočamo na angelska sporočila in na to kako bi morala zgledati . Resnica je, da sprejemamo angelska sporočila ves čas. Lahko so v obliki mrzlic, občutkov ali števil. A če jih ne prepoznamo kot angelska in jemljemo vse kot samoumevao, jih nikoli ne bomo prepoznali.
    Zelo zanimiv blog. Še več bi lahko pisali o tem, na kakšne načine se nam angeli oglašajo.

  3. Vita pravi:

    Se pridružujem Nini. Čaroben blog s čarobnim sporočilom. Prosila bi za več blogov na temo kako vse se nas angeli dotikajo HVALA.

  4. Bracken Pepperglow pravi:

    Ko sem to brala so me spreletele mrzlice 🙂

  5. Peru pravi:

    Zanimivo branje.Tudi mene občasno preleti srh in takrat vem, da se nekaj dogaja. Dvignejo se mi vse dlake po rokah in telesu in vem, da je nekdo povedal nekaj pomembnega. To se mi tudi dosti dogaja, ko berem ta blog.
    Od danes naprej bom gledal na te mrzlice kot angelska sporočila kar v resici so. Samo tega prej nisem vedel.

  6. Tujka pravi:

    Že milijonkrat se mi je zgodilo, da so se mi dvignile dlake ob kakšnem posebnem dogodku. Tudi ko ni noben govoril sem vedela, da se je nekaj zgodilo. Malo preden je umrla moja mama, me je spreletel srh, kot da bi šla njena duša skozi moje telo. Tej znaki so res pomembni in jih ne smemo zanemarjati.Prej sem se preveč ukvarjala z obliko namesto s sporočilom. Počasi začenjam razumeti in sprejemati angele v življenje.

  7. Ela pravi:

    Mrzlice so tudi meni bile vedno en poseben znak.Ker gre nekaj skozi moje telo, me predrami in zbudi. Kot bi neka posebna energija takrat šla skozi ves sistem. Ne morem ostati ravnodušna.
    Spet en super blog, zanimivo predstavljena tema in uporaben nasvet. Človek, zavedaj se sedanjega trenutka.

  8. Miha pravi:

    Prave mrzlice po telesu niso nikoli bile in ne bodo naključje. Lahko jih poimenujemo kakor želimo. Ostaja dejstvo, da je občasno naše telo bolj reaktivno na dušo kot naša zavest.

  9. Surya pravi:

    V življenju me je spreletel srh – ali mrzlice – ob res pomembnih dogodkih. Ni šlo za strah, zunanji mraz ali vročino. Neka posebna energija je takrat stekla skozi mene in globoko v sebi sem vedela, da je nekaj pomembnega v zraku. A kaj ko si potem rečeš, ne bodi no zmešana, in greš dalje. Šele čez čas sem ugotovila, kako pravilni so bili občutki ob mrzlicah in kaj vse bi lahko naredila. A nisem. Vsakič ko se mi pojavijo, dvomim vase. Skratka vsakič ko prejmem angelsko sporočilo, ga odmaknem s svojih misli, ker je dvom močnejši od moje zavesti.
    Zame je sprejemanje angelskih sporočil dolgotrajen proces, ki ga še moram osvojiti. Hvala za pomoč.

  10. Deva pravi:

    Zame so mrzlice bolj opozorilo kot potrditev. Dostikrat preusmerijo mojo pozornost na neko negativnost, ki prihaja.

  11. Renee pravi:

    No še nekaj kar nism vedla kaj je..hvala^^
    Js to največkrat doživim pri glasbi v kateri uživam.. Je to enako?