Moj blog

29. julij, 2014ANGELSKI ČAS

Drage sestre in bratje, angelski čas je čas zbliževanja duše z njenim poslanstvom. Odprite srce, sprejmite nas v svoje življenje in začnite resnično živeti. Ves čas smo okoli vas, bivamo v vašem srcu; samo sprejeti morate svojo resnico in dokončno odpreti svoje oči Vesolju.

Pogosto se ljudje obračajo name z vprašanjem, ali bodo tudi oni kdaj lahko videli ali slišali angele. »Kaj naredim, da bom lahko začutila angele v mojem življenju? Veliko jih prosim, molim za njihovo pomoč, a vendar odgovora ne prejmem, » se glasijo najpogostejše prošnje namenjene mojemu nabiralniku.

Menim, da za vsakega izmed nas pride svoj angelski čas. Vendar je ta subjektiven, kot je subjektiven čas, ko shodimo ali spregovorimo. Ko želimo sprejeti angele v svoje življenje, ko čutimo, da resnično potrebujemo njihovo pomoč in ko naberemo dovolj izkušenj v življenju, da vemo, kaj z njimi početi, takrat se postavijo angeli pred našo tančico zavesti in samo droben pih jo že premakne in pred nami se odpre čisto nov svet. Temu pravimo angelski čas.

angelllVeliko ljudem je preprosto všeč ideja o angelih in nimajo trenutno še neke potrebne globine in duhovne želje, da bi z njimi delovali. V takem primeru se angeli prilagodijo zavesti duše in delujejo na način, ki posamezniku najbolj ustreza. Zato je vsaka skrb, ali sem dovolj poduhovljen za komunikacijo z njimi, odveč.

Angeli nas spremljajo v naših življenjih že od našega rojstva. Zaradi kulturnih okoliščin in vzgoje se tega redki zavejo, vendar od naših malih nog jih del nas zaznava in z njimi aktivno sodeluje. Vprašanje je samo, kdaj začnemo z njimi sodelovati zavestno.

Včasih mi je žal, ker tako slikovito opisujem svoje izkušnje z angeli, saj jih nato večina pričakuje, da je to edini »pravi« stik z njimi. Dokler se jim ne pokaže pred očmi pravi angel verjamejo, ni še »pravega stika«. Vendar je to ena velika zmota. Vsak izmed nas ima svoj osebni kanal, s katerim čuti angele. Lahko so to oči, ušesa, koža (pomislite na mrzlice, ki nas včasih spreletijo ob določeni informaciji), vonj in okus, občutek v kosteh, nekatere angeli nagovarjajo preko številk, glasbe, … in še in še bi lahko naštevala. Vsak ima razvit en svoj kanal in ko se želi zbližati z angeli, bi ga moral razvijat čim bolj samostojno.

Na začetku poti z angeli je seveda dobrodošla vsaka informacija o komunikaciji z angeli; knjiga, delavnica, pogovor z nekom, ki to že počne več let… a čez čas, ko boste dovolj duhovno zrasli, boste spoznali, da je vse, kar potrebujete, znotraj vas in da na svetu ni nikogar, ki bi vas učil »vonjati ali okušati sladkobo čokolade«. Vse ste vedno znali sami, samo zavedali se tega niste.

Edini moj nasvet, kako izboljšati komunikacijo z njimi, je ta, da jih vsak dan čim pogosteje kličete in z njimi govorite. Učenje komunikacije z angeli je kot učenje tujega jezika; zahteva veliko vaje, potrpežljivosti in odprtih misli; saj njihov jezik ne pozna naših kulturnih vzorcev, mi pa njihovih resnic.

Komunikacija z angeli je ena najbolj radostnih izkušenj v našem življenju. Uživajte v njej.

Slikovno gradivo:www.curiositiesbydickens.com, www.desk7.net

20 komentarjev

  1. Paličica pravi:

    Moj pravi angelski čas se je pričel, ko sem odkrila tvoj blog 🙂

  2. Vita pravi:

    Skozi moje srce teče radost, s svojem pisanjem daješ upanje prav vsem nam.Tudi tistim, ki občasno mislimo, da nismo vredni angelskih sporočil

  3. Ketu pravi:

    Angeli pridejo v naše življenje točno tisti čas, ko smo za to pripravljeni. Pri njih ni pomembno, kdo pride prej na cilj. Pomembno je da stopimo na njihovo pot.V tem blogu prav vsak najde neko dragoceno informacijo zase ne glede na stopnji kjer se nahaja.

  4. Bracken Pepperglow pravi:

    Angelski čas je čas, ko odkrijemo kaj je življenje 😉

  5. Jovan pravi:

    Angelski čas je čas našega srca.Takrat se odpremo kot cvet in sprejmemo v svoje življenje najlepše kar nam ponuja, preko njih sprejmemo Boga.
    Vsak naj jih sprejme po svojih zmožnostih, na ozirajmo se na druge in kot pravi Ketu: ni važno kateri prideš na cilj, temveč da postanejo del nas. Jaz jih čutim na koži in sem na to še kako ponosen. Nikoli me ne pustijo na cedilu.

  6. sixty pravi:

    Moj angelski čas je prišel zlo pozno.Nisem več mladenka, toda lahko vsem povem, da resnično ni važno kdaj vstopijo v naša življenja, važno da jih sprejmemo v svoje srce. Veliko poti je že za mano, veliko napak, zablod in drobcev sreče.Odkar imam angele ob sebe so se ti drobci pomnožili.Ne obremenjujem se s tem kako jih čutim ob sebi.Včasih jih preprosto čutim.Nato mi nekaj dni puščajo sporočila na cesti ki jo dnevno prehodim: to so peresa,rože in tudi kakšni izgubljeni predmeti, ki so mi namenjeni.Moje srce je radostno in življenje je pridobilo nove razsežnosti.Ne obupujte če se vam zdi, da ne vidite angelov.Samo molite in molite.Potem pa odprite dobro oči in vse antene, ki jih imate.Nemogoče da bi jih zgrešili.

  7. Roza pravi:

    Sem se prepoznala v tem, da se primerjam z vami, saj bi tudi jaz rada videla angele.Ko se mi zdi, da bi lahko prejela sporočilo me preplavi val dvoma ker jih ne vidim ali slišim.Hvala ker mi je vsak blog pisan na kožo ter se vedno naučim kaj novega.

  8. Miha pravi:

    Tudi če imate občutek da vam angeli ne odgovarjajo na vaše prošnje, ne obupajte. V resnici vam še kako odgovarjajo a ste se osredotočili na samo nekaj možnosti kako naj vam odgovorijo in tako ostali brez odgovora. Kot pravi Šepetalka:”Odprite srce!”

  9. Gaja pravi:

    Najbolj pomembno je da kličemo angele vsak dan posebej kar bomo samo tako dobili dovolj vaje, da bomo sposobni razumeti njihov jezik.Vaja dela mojstra in približuje angele 🙂

  10. Utrinek pravi:

    Kot pousod v življenju se primerjamo tudi pri klicanju angelov.Namesto da bi uživali v njihovi družbi se obremenjujemo s tem kdo jih je že videl pred nami.Za vsakega pride svoj čas.Dajmo se raje sprostit in uživat v vsem kar nam je dano.

  11. Lethe pravi:

    Več takšnih blogov, kjer pišete o komunikaciji z angeli.Rada bi brala o vaših stikih z njimi in kako jih prositi za pomoč.Vnaprej hvala.

  12. Pinka pravi:

    Angeli poznajo svoj jezik.Vsak ga lahko razume preko svojega srca.

  13. Meta pravi:

    Hvala, ker delite z nami takšne vsebine.Osebno mi veliko pomagajo,ker imam vedno kak dvomček 😉

  14. Tujka pravi:

    Prebrala sem že kar nekaj knjig in obiskala delavnice na teme angelov. Vendar kot jih opisujete vi mi je resnično pisano na kožo. Preko vaših besed “čutim” angele, vedno pišete na tako nežen in sočuten način da se resnično ne čudim, da ste v tako močnem stiku z njimi.Hvala vam za vse!

  15. Nika pravi:

    Tudi jaz imam o stran za mojo malo skrivnost.Me polni ko nimam moči.Mi pomaga ko sem na tleh.Današnja tema je enkratna.Veliko sem se naučila.Hvala.

  16. Uriel pravi:

    Včasih se mi zdi, da sanjarim o angelih.Želim si jih v življenju in hkrati se bojim, da ne obstajajo.A po takšnem blogu vem,da je vse res.

  17. Angel pravi:

    Več kot jih kličem, več lepega je v mojem življenju.

  18. Nina pravi:

    Ko sprejmemo angele v svoje življenje se nam odpre novo poglavje, začnemo živeti svojo drugo pomlad, lahko mu rečemo angelski čas.Kot pravi Angel, več kot z njimi komuniciramo – kakorkoli!- več dobrega pride v naše življenje.

  19. Ciceron pravi:

    Ta trenutek se za vsakega izmed as pričenja angelski čas.Potrebujemo le željo.

  20. Eden pravi:

    Zelo zelo zelo lepo napisano.