Moj blog

24. oktober, 2013ANGELSKI ŠEPET

Drage sestre in bratje, vedno se vam približamo na način, ki vam je najbližji. Vedno stopamo v vaša življenja, ko ste na to pripravljeni. Vedno, prav vedno slišimo vaše prošnje, molitve in zaupne besede. Vedno vam stojimo ob strani in vedno bomo z vami.

Ljudje me pogosto sprašujejo, »kako slišim in vidim angele«. Preprosto jih slišim kot glas, ki včasih prihaja iz mojega srca, spet drugič – ko sem manj pozorna –  iz prostora; kot bi mi govoril človek, le da gre za angelski šepet. Po mojem opisu in pripovedovanju vidim pogosto v sogovorniku razočaranje, ker ne doživlja te izkušnje tako direktno kot jo sama.

Če bi sama imela možnost, ne bi nikoli izbrala takšnega načina komuniciranja z angeli, saj  me je leta in leta oviral, strašil in težko sem ga sprejela kot »svojega, predvsem pa zdravorazumskega«. Vedno ponavljam, da obstaja za vsakega svoj način, kako se povezati z angeli, ki je narejen prav po njegovi »meri«, pa čeprav tega v začetku ne sprejme. Vedeti moramo, da vstopajo angeli v naša življenja na različne načine, prilagojene posameznikom, naši edinstvenosti.

velika4aČe vam pokažem pet majhnih otrok in vam postavim nalogo, da se jim približate, boste verjetno zelo neuspešni, če se boste približali vsakemu na isti način. Prvi bo lahko iskal vašo družbo, medtem ko se bo drugi umaknil, če boste stopili naravnost pred njega. Enemu boste najprej ponudili piškotek, drugega boste pritegnili, če boste počeli kaj zanimivega. Ker smo si med seboj tako različni, so tudi angelski pristopi do posameznika različni.

Angeli govorijo nekaterim skozi njihovo telo – preko čutil; preko delov telesa. Drugi doživijo angelski šepet skozi »slučaje«, ki se stalno ponavljajo in ponavljajo. Tretji se z njimi povezujejo prek v naprej pripravljenih kart – a če mene vprašate, je to najslabša metoda; pomislite, če bi morali vi komunicirati samo z recimo 50 kartami-sporočili, velikokrat bi bili omejeni in ne bi mogli povedati tistega, kar si resnično želite. Četrti se zanašajo na svojo intuicijo, ki je tudi nek način prenašanja sporočil angelov. Možnosti je skratka neskončno.

Ko iščete stik z angeli, torej če bi radi doživeli to, čemur pravimo angelski šepet, se ne smete omejiti na načine, ki so jih odkrili oz. jih ponujajo drugi. Poiščite svojega, bodite pri tem kreativni, sploh če nimate ideje, kako priti v stik z njimi. Poskusite z glasbo, naravo, ustvarjanjem. Angeli govorijo skozi naše življenje. In bolj aktivni kot boste, več možnosti bodo imeli, da bodo našli način, kako do vas.

 

8 komentarjev

  1. Vita pravi:

    Zelo zanimivo branje.Čeprav dajo meni napotki drugih kako priklicati angele(recimo poseben prostor, svečka)občutek da delam prav in ne bi rekla da je v tem kaj slabega.Pa tudi na vlečenje kart sem vedno gledala kot poseben stik z njimi.

  2. Niko pravi:

    Kako priklicati angele? Preprosto, bodimo čuječi, brez pretiranega razmišljanja kje se bo sporočilo pojavilo in na kakšen način. Napačnega načina skorajda ni.
    Ob vsakodnevnem hitenju se preprosto zaustavite za trenutek, poglejte okrog sebe in sporočilo bo mogoče na plakatu, v izložbi, dejanje osebe na ulici, pogled mimoidočega in podobno. Osebno se mi zdi zapiranje samega sebe s problemi v sobico s svečko, zapiranje samega vase.
    Raje pojdite ven, na zrak, predihajte probleme in vesolje vam bo ponudilo rešitev na način, ki ga poznate, prepoznati sporočilo pa je odvisno predvsem od vas samih.
    aude aliquid dignum

    • Nataša pravi:

      Se strinjam z Nikom in Šepetalko.Preprosto mora človek najti svoj način do samega sebe. Ostalo pride sproti.

  3. Mihaela pravi:

    Človek mora biti buden, odprt, čuječ – angeli so čisto povsod okoli nas.

  4. Aleja pravi:

    Končno eno fer pisanje o tem kako priti v stik z angeli 🙂

  5. Jana pravi:

    Pri klicanju angelov moramo imeti predvsem v mislih to, da so ves čas z nami in da nam ves čas pošiljajo sporočila.Samo na nas stoji, če smo jih sposobni prepoznati.

  6. Surya pravi:

    Angeli vstopajo skozi zadnja vrata z razlogom.Ljudje se preveč osredotočajo na njihove vsakdanje probleme,preveč so vpeti v materialni svet in k iskanju ugodja.Angelom je treba narediti najprej prostor v svojem življenju in v svojem srcu.Treba je umakniti nepotrebno in si vzeti čas zase.

    Zelo pošten in odkrito napisan blog na to temo.Vprašanje če ga bralci pravilno razumejo.

    • Miha pravi:

      Vsak vidi in razume stvari tako kot si jih sam želi.Enako je z videnji angelov.En odpadel list z drevesa lahko razumeš kot preprost pojav narave ali pa kot sporočilo o minljivosti in večnemu spreminjanju s katerim nas Vesolje leta in leta opominja na naš točno omejen obstoj na Zemlji.