Moj blog

21. avgust, 2013ZAČETEK POTI Z ANGELI

Drage sestre in bratje, sprostite se, globoko vdihnite – ne morete nas prezreti. Tu smo ob vas, da vas spodbujamo. Zaprite oči za trenutek in vse vam bo jasno. Besede niso potrebne, potrebujete le odkrito srce in vedeli boste vse. Poskusite. Biti odkriti. Odkrijte resnico v sebi. Nič ni nemogoče. 

Ko pričneš sodelovati z angeli, moraš najprej odvreči svoje predstave, pričakovanja in laži, ki si jih sprejel za svoje. Pozabite na to, kar so vam drugi povedali o angelih. Pozabite na vsa pripovedovanja, zgodbe, načine, kako jih priklicati, celo na njihove upodobitve. Poskusite najprej spoznati sebe, svojo resnico. In jim šele na to –z odkritim srcem- pogledati v oči. Takrat jih boste zagotovo videli, slišali in jih začutili ob sebi. Nič ni nemogoče.

Za to, da bi prišli v stik z angeli, ne potrebujete nobenega znanja, zapletenih predpriprav ali posebne tehnike. Ko začnete delat na sebi, ko začnete strmet k lastni resnici, takrat se bo tančica razgrnila sama od sebe. Zaupajte jim. Zaupajte si.

velika1a

V pričujočem blogu bom pisala, kako iskati lastno resnico in delila svoje izkušnje z delom z angeli, ki vam bodo morebiti koristile v vašem življenju. Moja pot z angeli ni pravilo, ki narekuje, kako priti z njimi v stik in kako delati z njimi. Vsak mora najti svojo pot. Skupno nam je strmenje k osebni rasti, kar pa tudi ni tako malo.

Moj današnji izziv:

Poskusite vsaj en dan govoriti izključno resnico. Misliti, govoriti in živeti resnico. Očistite svoje jezik nečistoče, nepotrebnih in neprimernih besed. Naj postane vaše govorjenje obarvano s prijaznostjo, nežnostjo in razumevanjem. Govoriti resnico namreč ne pomeni samo ne-lagati. Lažemo recimo, tudi ko ne govorimo resnice iz gole nevednosti ali ko govorimo nekaj s točno določenim ciljem, da bi dosegli, kar smo si zadali. Ko se lepotičimo in pretvarjamo. Ko se obnašamo, kot so nas vzgojili in ne tako, kot sami čutimo. Bo šlo?

Slika 1

Slika 2

Comments are closed.